IT Akademija Himera – Dan Otvorenih vrata

- -
0

IT Akademija „Himera“ je škola za usavršavanje u informacionim, menadžerskim i grafičkim veštinama u Kragujevcu. Oslonjena je na znanje iskusnih predavača i profesionalaca, na realan fond časova, a kako bi svaki polaznik stekao adekvatno iskustvo koje će omogućiti rad na konkretnim projektima.

Dan otvorenih vrata biće organizovan 23. novembra u prostorijama “Himere” u Karađorđevoj ulici od 15 do 19 časova. Zainteresovani će biti u prilici da se upoznaju sa profesorima, vide prostor i okruženje za rad, ostvare popust.

U toku je upis na kurseve:

– Laravel/PHP osnovni i napredni kurs, 100 sati i 36 sati

– Project management osnovni i napredni kurs, 20 sati

– Javascript, 80 sati

– Engleski jezik za IT stručnjake, 40 sati

– Grafički dizajn, 100 sati

– Kurs web programiranja za osnovce, 70 sati

– QA Full stack, 60 sati

– HTML5/CSS3/JavaScript/jQuery/WordPress/OctoberCMS, 70 sati

– JavaScript, AngularJS, 50 sati

Uz podršku partnera – Visoke tehničke škole strukovnih studija u Kragujevcu dodeljuje se sertifikat IT akademije Himera, dok se usaradnji sa Prvom tehničkom školom izdaje ECDL sertifikat. IT Akademija “Himera” nudi svojim polaznicima (do 10 polaznika po programu) rad u realnom okruženju u kome se izrađuje softver, kurseve i grupe koji se adaptiraju i formiraju na osnovu početnog znanja prijavljenih kandidata pomoću ulaznih testova.

Deca i mladi se kroz igru i zabavu uvode u svet programiranja i istraživanja sa ciljem da dobiju upotrebljivo znanje.

“Himera” vas poziva da dođete i uverite se sami.

Upis je u toku. Detaljnije informacije mogu se pronaći na www.himera.rs, slanjem maila na skolaprogramiranja@himera.rs ili pozivom na 0642866004

Nema komentara

Odgovorite