IT Akademija Himera – Besplatan kurs za osnovce

- -
0

IT Akademija „Himera“ je škola za usavršavanje u informacionim, menadžerskim i grafičkim veštinama u Kragujevcu. Oslonjena je na znanje iskusnih predavača i profesionalaca i na realan fond časova, kako bi svaki polaznik stekao adekvatno iskustvo koje će omogućiti rad na konkretnim projektima. Za osam meseci postojanja, kurseve je završilo oko 150 polaznika, a taj broj se svakodnevno povećava.

IT akademija “Himera” je u šest osnovnih škola, učenicima šestog i sedmog razreda, poklonila mesec dana besplatnog kursa iz osnova web programiranja za 25 đaka i na dan otvorenih vrata poklanja još par mesta.

Dan otvorenih vrata biće organizovan 29. septembra, u prostorijama “Himere”, u Karađorđevoj ulici, od 11 do 14 časova. Zainteresovani će biti u prilici da se upoznaju sa profesorima i vide prostor i okruženje za rad.

Uz podršku partnera – Visoke tehničke škole strukovnih studija u Kragujevcu, dodeljuje se sertifikat IT akademije Himera, a u saradnji sa Prvom tehničkom školom izdaje se ECDL sertifikat.

IT Akademija “Himera” nudi svojim polaznicima (do 10 polaznika po programu) rad u realnom okruženju u kome se izrađuje softver, kurseve i grupe koji se adaptiraju i formiraju na osnovu početnog znanja prijavljenih kandidata pomoću ulaznih testova.

Deca i mladi se kroz igru i zabavu uvode u svet programiranja i istraživanja sa ciljem da dobiju upotrebljivo znanje.

“Himera” vas poziva da dođete i uverite se sami.

Upis je u toku.

Detaljnije informacije na www.himera.rs; skolaprogramiranja@himera.rs

Nema komentara

Odgovorite