Ispovest vozača „pauka“: Pregazili su me i ostavili na trotoaru

- -
1

Dejan Milošević (40), vozač pauka kragujevačkog JKP „Parking servis“, iz kreveta se seća kako ga je u ponedeljak oko 17 sati vozač „golfa“ udario automobilom, koji je fotografisao jer je bio nepropisno parkiran ispred kragujevačkog kafića u Ulici Srete Mladenovića.

– Radim kao vozač pauka već sedam godina. Psovali su me, vređali, ali me do sada niko nije pregazio – objašnjava Milošević koji ima teške povrede leve potkolenica, kuka i ruke.

Pre napada, vozač je paukom stao i fotografisao parkirani „golf“. Nameravao je da i slikom dokumentuje kako je bio parkiran, a zatim da ga ukloni sa tog mesta.

Ali, iz kafića su izletela trojica mladića.

– Odmah su krenuli da me psuju, vređaju. Ušli su u svoj automobil. Nisam se nadao da će pokušati da me ubiju. Kad sam krenuo ka kamionu, udarili su me automobilom. Pao sam na trotoar, a napadači su odjurili – navodi Milošević.

Direktor „Parking servisa“, Nenad Vasiljević dodaje da su podneli krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba koje su bile u „golfu“.

– Ovo je pokušaj ubistva čoveka koji je na svom radnom mestu pošteno radio svoj posao. Ovo nije prvi napad na naše radnike, već su oni sve učestaliji – kaže Vasiljević.

Izvor: N. Radišić/Blic

1 komentar

  1. Pa gde su izjave gostiju i radnika iz tog kafica? Ovde samo on prica kako je njega “pregazio” golf i to naravno niko nije video.

Odgovorite