Isplaćene jubilarne nagrade prosvetnim radnicima

- -
4

Grad Kragujevac ispunio je svoju obavezu i danas isplatio jubilarne nagrade prosvetnim radnicima. Na osnovu dogovora gradonačelnika, Veroljuba Stevanovića i Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola, koji je postignut pre nedelju dana, utvrđena je dinamika isplate, kada je reč o jubilarnim nagradama i putnim troškovima.

Grad je ispunio svoju obavezu i danas je, prema rečima Dragoslava Miloševića, člana Gradskog veća za obrazovanje, iz gradskog budžeta novac preusmeren prema školama, na osnovu podataka koje su dostavile školske stručne službe. Na ime jubilarnih nagrada za 2009. i 2010. godinu i nadoknade za prevoz izdvojeno je 57 miliona dinara. To je, rekao je Milošević, još jedan dokaz koliko i kako ova lokalna samouprava brine o obrazovanju.

4 Komentara

  1. Pa,i nije tako loše služiti se TUĐIM NOVCEM !!! Uzmeš novac namenjen za prevoz prosvetnih radnika i koristiš ga godinu dana, a onda pompezno objaviš na svim medijima kako si ispoštovao dogovor i uplatio taj novac na račune škola,mada i to ćemo da vidimi u ponedeljak!!! Zaposleni u opštini dobijaju svakog meseca novac za prevoz-NEVEROVATNO.

  2. Opet ćorak!!! Većini škola je račun u blokadi,tako da uplaćeni novac,ako je uopšte i uplaćen, neće stići do zaposlenih u prosveti…

Odgovorite