Infrastrukturni radovi u Uglješnici

- -
3

asfaltiranje bager valjakMašine JKP „Čistoća“ trenutno se nalaze u MZ Uglješnica gde se privodi kraju posao tamponirnja petnaestak ulica. Danas je u planu tamponiranje Solunske ulice, nakon čega će otpočeti radovi na asfaltiranju dela ulice Božidara Maslarića. U ulici Vladike Valerijana uskoro će biti završeno igralište, a ova ulica će, prema planu, dobiti kompletnu infrastrukturu, od asfalta, vode, kišne kanalizacije, do priključka za gas.

Radove u Solunskoj ulici danas je obišao direktor JKP „Čistoća“, Dejan Raonić, koji je istakao da ovo preduzeće radi punim kapacitetom sa tri ekipe na gradskom i dve na prigradskom području. Prema njegovim rečima, poslovi teku planiranom dinamikom, otpočelo se sa uređenjem centalnih gradskih ulica, Kneza Mihaila, Jovana Ristića, Kraljice Marije, raskrsnica kod Velikog parka, raskrsnica u Palilulama, da bi se nakon toga krenulo ka uređenju prigradskih naselja.

Prema planovima ovog preduzeća, preko 100 miliona dinara ove godine biće uloženo u infrastrukturno uređenje grada.

3 Komentara

  1. Kakve veze ima Solunska ulica sa MZ Uglješnica, kada se ta ulica nalazi u malim pčelicana. A ako ste mislili na Solinsku ulicu u MZ Uglješnica, ona je asfaltirana. Tako da ne razumem šta je pisac hteo da kaže.

  2. Pisac je hteo da kaze sta mu je Verko naredio da kaze, to sto u ugljesnici niko bager nije video godinama… to nema veze, vazno da se pise..

  3. pisac nema pojma,solinska ulica je asvaltirana i to svi znaju koji tu zive, a ovaj deo solinske ulice koji je kako kazu tamponiran aslaltiran je preko 20god i to su platili stanari te ulice ali ne svi a sad ti koji nisu platili jer im kao nije bio ulaz u dvoriste iz te ulice, zbog politickih razloga dovode tv ekipu i tamponiraju veci deo asvalta. i sad vise nema asvalt u solinskoj ulici od br.1 do br7 nego tampon ili makadam. i mogu samo da vam porucim da ovo ovako nece da se zavrsi. i hvala na tamponiranju asvalta u solinskoj ulici .ms.ugljesnica , sad imamo lepe i prasnjave prozore kao i dvoriste a i deca nemaju vise gde da voze bicikle i da se igraju od kamenja. jos jednom hvala.

Odgovorite