Identifikovan vozač koji je pregazio radnika „Parking servisa“

- -
0

Kragujevačka policija identifikovala je osobu za koju se sumnja da je, 19. novembra, oko 16,30 sati, u centru Kragujevca vozilom namerno udarila radnika JKP „Parking servis“. Nakon prikupljenih operativnih saznanja i preduzetih mera i radnji, utvrđeno je da se radi o Milošu N. (27) iz Kragujevca.

Osnovano se sumnja da je Miloš N., u ulici Srete Mladenovića, iz obližnjeg kafića uočio da je radnik „Parking servisa“, Dejan M. fotografisao njegovo nepropisno parkirano putničko vozilo marke „golf“, beogradskih registarskih oznaka i krenuo prema specijalnom vozilu „pauk“, da ga ukloni. U tom trenutku iz kafića su izašla trojica mladića, među kojima je bio Miloš N. On je seo u vozilo „golf“, startovao ga i prednjim delom udario Dejana M., nakon čega se udaljio. Povređeni radnik zadobio je lake telesne povrede.

Miloš N. će danas biti lišen slobode i, uz krivičnu prijavu, sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Nema komentara

Odgovorite