Humanitarna akcija „Trojka iz bloka“ održana u Kragujevcu

- -
0

Trojka-iz-bloka-16junDanas je u Kragujevcu, u hali „Gordana Goca Bogojević“, održano takmičenje u brzom šutiranju trojki pod nazivom „Trojka iz bloka“. Tako je posle Beograda i Čikaga, ranije ovog meseca, i naš grad bio domaćin ove manifestacije.

„Trojka iz bloka“ ima za cilj prikupljanje sredstava za socijalno najugroženije višečlane porodice, a idejni tvorac ove manifestacije, humanitarna organizacja „Srbi za Srbe“, već dugi niz godina pomaže porodicama, kako u Srbiji, tako i u dijaspori.

Veliki broj naših sugrađana je prisustvovao ovom humanitarnom događaju i aktivno uzeo učešće u njemu. Pobednik prvog takmičenja u brzom šutiranju trojki je Milomir Rajović, koji je u finalnoj seriji imao 11 poena, dok je drugo mesto zauzeo Luka Todorović sa 9. Treće mesto zauzeo je Milan Ilić, kapiten OK Radnički, koji je imao čast da svečano otvori ovo takmičenje, a u finalnoj seriji je sakupio 8 poena.

Od prijava i štanda sa pastom i palačinkama “Mama Zage” i AgiPasta Away sakupljeno je ukupno 28500 dinara, a očekuje se da sa donacijama sponzora ukupan prihod od “Trojke iz bloka-Kragujevac” pređe 65000 dinara.

Nema komentara

Odgovorite