Humanitarna akcija „Kaldrmaša“ za Prihvatilište za decu

- -
0

budi i ti deda mrazUdruženje građana „Kaldrmaš“ danas pokreće humanitarnu akciju pod nazivom „Budi i ti Deda Mraz“, sa ciljem da se pomogne mališanima u kragujevačkom Prihvatilištu za decu „Kneginja Ljubica“.

Cilj akcije je da se deci u Prihvatilištu obezbedi jedan televizor novije generacije i da se ostatak novca usmeri na kupovinu novogodinjih paketića.

– Svako od nas je nekada želeo da bude Deda Mraz i da da poklon ili paketić. Neko nije znao kako, neko nije imao kome. Ovo je idealna prilika da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija i da ispunimo svoj san. Posle humanitarne akcije za poljanče i prikupljanja pomoći za poplavljena područja u Srbiji ovo je sledeća u nizu humanitarnih akcija koje će naše Udruženje organizovati – kažu u „Kaldrmašu“.

Prikupljanje sredstava za realizaciju projekta biće organizovano na dva načina i to

  1. Uplatama putem tekućeg računa Udruženja, u vidu primljenih Donacija na tekući račun 160-383475-71 Banca Intesa A.D. Prilikom uplate na tekući račun, potrebno je u polje svrhe uplate upisati „Donacija za projekat Budi i ti Deda Mraz“, a u poziv na broj oznaku 02122014.1
  2. Dolaskom u prostorije medijskog pokrovitelja manifestacije, radija Bravo FM, i uplatom uz lični dokument.

Akcija se završava 25. decembra kada će deci biti uručeni pokloni od strane predstavnika Udruženja i ekipe radio Bravo FM.

Nema komentara

Odgovorite