„Heksagon metrolodži“ u Kragujevcu

- -
0

Predstavništvo multinacionalne korporacije „Heksagon metrolodži“ za Srbiju otvoreno je i u Kragujevcu, na Fakultetu inženjerskih nauka.

Prisustvo kompanije Fijat svakako je doprinelo opredeljivanju „Heksagona“ za naš grad.

Proizvodnja savremenih mernih instrumenata, osnovna je delatnost ovog preduzeća, ali će se vršiti i obuka studenata za rad na mašinama sa najnovijim softverima.

„Heksagon metrolodži“ u svojoj ponudi ima sveobuhvatni asortiman proizvoda i servisa za sva industrijska merenja u sektorima kao što su automobilska i avio industrija, energetika i medicina.

Uz merne sisteme i 3D koordinatne merne mašine, laserske stanice i skenere sa savremenim softerima, pa sve do instrumenata i ručnih alata za najpreciznija merenja.

„Heksagon“ daje podršku svojim kupcima sa pogodnim merljivim informacijama tokom celog radnog veka bilo kog proizvoda – od razvoja i konstrukcije do finalne kontrole.

Sa više od 20 proizvodnih pogona i 70 mernih centara za servis i demonstracije i mrežom od preko 100 distributivnih partnera na pet kontinenata, ”Heksagon” osposovlja svoje kupce da u potpunosti kontrolišu proizvodni proces.

Na ovaj način podiže se i kvalitet proizvoda i povećava efikasnost u proizvodnim pogonima širom sveta.

Nema komentara

Odgovorite