Hapšenja zbog krađa i razbojništava i u Kragujevcu

- -
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili su širom Srbije 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo.

Uhapšeni su osumnjičeni koji se terete da su u prethodnom periodu izvršili više od 300 teških krađa, krađa i razbojništava, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je sprovela hapšenja u više odvojenih akcija na teritoriji Beograda, Kragujevca, Novog Pazara, Leskovca, Pirota, Pančeva, Požarevca, Smedereva, Bora, Vranja, Zaječara, Jagodine, Sremske Mitrovice i Prokuplja.

Podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 48 osoba.

Policija je od osumnjičenih oduzela više predmeta koji potiču iz krivičnih dela, između ostalog četiri automobila, motocikl, skuter, umetničku sliku, više mobilnih telefona i sim kartica, dva kompjutera, više komada nameštaja i tehničkih uređaja ukradenih iz kuća i stanova, dodaje se u saopštenju.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S.T. (1994), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da je S.T. fizički napao oštećenu i ukrao joj tašnu, novac i mobilni telefon.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

* * *

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S.V. (1990), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo razbojništvo.

S.V. se tereti da je uz upotrebu noža od maloletnika ukrao mobilni telefon.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Nema komentara

Odgovorite