Hapšenja zbog kokaina

- -
1

kokainKragujevačka kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati Darku I. (20) iz Batočine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Aleksandru P. (34) iz Svilajnca za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Postoje osnovi sumnje da je Darko I. 22. avgusta prodao Aleksandru P. za novčanu nadoknadu od 500 evra jednu kesicu u kojoj se nalazilo više manjih razgramiranih kesica praškaste materije bele boje za koju se osnovano sumnja da predstavlja opojnu drogu kokain bruto mase 8,37 grama. Kod Darka I. je takođe, pronađena i jedna kesica od najlona u kojoj se nalazila opojna droga kokain mase 1,01 gram.

Policija je kod Aleksandra P. pronašla jednu kesicu sa 1,02 grama opojne droge kokain, dok je u njegovom automobilu francuskih registarskih oznaka pronađeno 7,35 grama ove droge.

Darko I. i Aleksandar P., će danas uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

1 komentar

  1. A gde je nestalo onih 0.01g, naime ako je policija je kod Aleksandra P. pronašla jednu kesicu sa 1,02g i u njegovom automobilu francuskih registarskih oznaka pronađeno 7,35g fali 0.01g? 0.01 ovde, 0.01 onde pa se skupi.

Odgovorite