GV: Uskoro će biti završen sistem vodosnabdevanja u Rogojevcu

- -
0

Gradska uprava za investicije dobila je saglasnost Gradskog veća na zaključenje Ugovora sa JKP “Vodovod i kanalizacija“ za izvođenje prve faze radova neophodnih za završetak sistema vodosnabdevanja u naselju Rogojevac. Procenjena vrednost radova je oko 3,6 miliona dinara, a podrazumeva završetak crpne stanice i rezervoara sa pratećim objektom.

Gradsko veće na danas održanoj sednici dalo je saglasnost na zaključenje Ugovora o izradi vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije na lokalnim i nekategorisanim putevima na području grada, između Gradske uprave za investicije i JKP “Čistoća“. Procenjena vrednost radova je gotovo 4,2 miliona dinara.

Gradsko veće odobrilo je sredstva Udruženju Srba iz Hrvatske “Nikola Tesla“ u iznosu od 100.000 dinara na ime sufinansiranja kulturno naučne manifestacije posvećene liku i delu Milutina Milankovića.

Gradsko veće odobrilo je korišćenje prostora Čaurnica u sastavu Kompleksa Vojno tehničkog zavoda 17. juna i 30. septembra udruženju RUHR radi afirmacije elektronske muzike i podizanja svesti o socijalizaciji mladih.

Nema komentara

Odgovorite