GTO: Nova godina za najmlađe u “Rodi”

- -
0

Gradska turistička organizacija “Kradujevac”, u subotu 13. januara od 11 do 16 časova u tržnom centru „Roda“, organizuje zanimljiv kulturno umetnički program za decu. Povod je doček Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Decu će slatkišima darivati Deda Mraz, a zabavljaće ih klovn Bađo, baletska škola „Aplauz“, Srpski ansambl „Smilje“, Plesni klub „Dolls“, „Pčelice“ Disko dens, Strit šou dens, Dečji folklorni ansambl Akademskog kulturno-umetničkog društva „Svetozar Marković“, hor OŠ „Natalija Nana Nedeljković“, hor OŠ „Svetozar Marković“ i drugi.

Dramska sekcija OŠ „Milutin i Draginja Todorović“, odigraće polučasovnu predstavu za decu „Znameniti Srbi na istorijskoj pozornici“, a Centar za negovanje tradicionalne kulture „Abrašević“ prikazaće predstavu „Stanko, Milica i karakondžulica“.

Sa članovima kreativne radionice „Fotorama“, deca će se zabavljati izradom maski, a biće u prilici da učestvuju u kvizu „Koliko poznaješ svoj grad“, koji takođe organizuje GTO „Kragujevac“ i da dobiju zanimljive nagrade.

Nema komentara

Odgovorite