“Grom” u Kragujevcu – BE UNIQUE, TRAIN UNIQUE

- -
0

“Grom” unique workout je savremeni trening centar u Kragujevcu, sa 12 godina dugom tradicijom. 


Sve je počelo 2006. godine pod nazivom “La Grom”. Bila je to plesna škola čiji su treninzi počeli u svečanoj sali Prve tehničke škole.

“Za ovih 12 godina dosta se toga promenilo, počevši od broja izmenjenih sala, preko članova, naziva kluba i načina treniranja”, kaže vlasnica Ivana Martinović.


Nešto kasnije, dve godina nakon osnivanja uvodi se i aerobik jer je postao jako popularan kao način treniranja kod devojaka i žena.

“Pošto sam sportista, atletičarka, pratila sam aktuelne metode treniranja, tako da je došao na red i popularan program “Insanity”. Dok sam održavala treninge paralelno sam svih godina radila u više firmi i studirala. U tim godinama, sa tom energijom dan mi je trajao 26 sati, tako da sam sve postizala“, kaže Ivana.

Nešto kasnije, dolazi se i do Funkcionalnog treninga, do Cross Fit-a i do današnjeg mentora Vuka Vukašinovića iz Prvog Tima.

Tu dolazi i do promena naziva – “La Grom” postaje “Grom” unique workout. U to vreme nasaje i slogan koji prati sve aktivnosti centra “Be unique, train unique”.

“Zato vrlo često ljudima kažemo da provere zašto smo jedinstveni”, poručuje Ivana.

Od 20 ljudi koji su činili ” La Grom” danas “Grom” broji preko 100 članova. Predvode ih Ivana Martinović, uz trenere Jelenu Aleksić i Nikolinu Radović.

Nema komentara

Odgovorite