Gradski prevoz poskupljuje od marta?

- -
2

autobusGradska agencija za saobraćaj uputila je Gradskom veću predlog za povećanje cene karata u javnom gradskom prevozu putnika.

U obrazloženju stoji da su razlozi za ovu odluku povećanje PDV-a sa osam na 10%, povećanje cene evro dizela za dva dinara od poslednjeg povećanja cene karata, a navodi se da su karte poskupele i u drugim gradovima, poput Niša i Novog Sada.

Pojedinačne karte za A zonu, umesto 55 koštaće 60 dinara, za B zonu će poskupeti sa 65 na 70, za C sa 100 na 110, dok će za zonu D, umesto sadašnjih 130 dinara, biti potrebno izdvojiti 140.

Poskupeće i pretplatne karte:

poskupljenje karata

 

2 Komentara

  1. Jos jedan udar na najnizi stalez drustva- na siromasne. Bravo za drzavu, bravo za nase politicare, ekonomiste i sl.,prosto, samo vam zelim da vam se sve sto nama zelite-vama takodje vrati, i da zivite dugo, dugo :) da osetite cari zivota obicnih gradjana (citaj- onih koji ne kradu i ne zive na tudj racun)

    P.S. Koliko cemo sve ovo trpeti????

  2. Stvarno sramota nema se hleba jesti kako treba a cene se samo dize.Dali mislite na ovaj narod kako ce da zive plate dole a cene gore .Tesko onome ko decu salje u skolu a cene karte rastu.Samo na siromasne udarajte a bogatasi neka se dive i uzivaju.Dabogda i vrhu bilo tako pa da vide kako je ovom siromasnom narodu.

Odgovorite