Gradonačelnik Veroljub Stevanović čestitao Vaskrs sugrađanima

- -
2

veroljub verko stevanovicGradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović, čestitao je Vaskrs svim sugrađanima.

Neka Vaskrs, praznik nad praznicima, donese radost u naša srca i mir u duše naše.

Želim da svako od nas otkrije izvor snage i nade će se izboriti protiv iskušenja i izazova koja život pred nas stavlja. Dočekajmo Vaskrs u slozi i ljubavi, duhovno utešeni, snažniji u veri i radosti života.

Drugog dana Vaskrsa, po tradiciji, nizom prigodnih, a u prisustvu brojnih gostiju iz zemlje i sveta, proslavićemo i Đurđevdan – Dan grada. Pokažimo kao i svake godine koliko smo dobri domaćini i koliko volimo naš grad.

Srećni praznici!

HRISTOS VASKRSE!

2 Komentara

  1. e ako nam cestita dobro….daj Boze da sledeci uskrs ili vaskrs ne docekamo sa njima,nego da stvarno dodje neka nova normalna ,nekorumpirano i savestno udruzenje gradjana Kragujevca koje ce voditi ovaj grad bez licnih i partiskih pretenzija,kao sto ste vi i vama bliski saradnici radili,gradonacelnice.necete ni vi ni oni jos dugo.to sto ste uzeli do sada je kraj.bas me briga ako ne objavite komentar,pitajte dedu verka sta je i kako…………..
    .

  2. normalno da ce da objave komentar, jer je tvoja mrznja premu svemu sto je uspesno i evropski cista i iskrena. nadam se da nisi sa kosova, pa se ne secas kakav je grad bio pod slavicom, milosevicem i vucicem…pusti mi te price o hapsenjima, to jedino i umeju jer takve skole su zavrsili kod slobe. nego, sta bi? plate i dalje lose? standard sve manji? bolje sami sebe da uhapse, a neka nas, kragujevcane, puste da stvaramo i obnavljamo ovaj grad kako znamo i umemo. a znamo.

Odgovorite