Gradonačelnik nije želeo da primi građane, zahtevi predati šefu kabineta

- -
3

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić nije danas primio delegaciju organizacionog odbora protesta #1 od 5 miliona u Kragujevcu. Kako je rekao njegov šef kabineta, gradonačelnik je zauzet drugim obavezama. Zahtevi su predati, a građani traže da Nikolić podnese ostavku.

Grupa građana predvođena članovima organizacionog odbora protesta # 1 od 5 miliona okupila se danas ispred skupštine grada, da, kako je ranije bilo i najavljeno, pokuša da razgovara sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem i preda mu listu zahteva koji su mu javno, sa protesnog skupa, predstavljeni pre deset dana.

Zahteve je Nikoliću pokušala da lično uruči Aleksandra Kostić, članica organizacionog odbora protesta, ali joj je saopšteno da je gradonačelnik zauzet.

Zahtevi su uručeni šefu kabineta gradonačelnika. Potom se Aleksandra Kostić obratila građanima okupljenim ispred Skupštine grada.

Podsetimo, građani su sa protesta zatražili raspisivanje konkursa za sufinansiranje medijskih sadržaja od javnog interesa, smena člana Gradskog veća Ratka Tomaševića i formiranje Lokalnog antikorupcijskog foruma.

3 Komentara

  1. A što bi bilo ko osim kružnog šaltera na kome svi građani predaju zahteve primio zahtev dotične gospođe???

Odgovorite