Global Talent – stručne prakse u inostranstvu

- -
0

Global TalentttStudenti završnih godina, mastera i nedavno diplomirani, moći će u petak 11. jula, u terminu od 9 do 12 časova da se informišu o svim detaljima programa Global Talent i upoznaju sa mogućnostima odlaska na stučnu praksu u inostranstvu. U pomenutom terminu, članovi lokalne kancelarije AIESEC-a u Kragujevcu, biće dostupni za sve informacije, u holu Pravnog fakulteta u Kragujevcu.

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. Putem edukativnih praksi, studenti i diplomci imaju mogućnost da provedu od 3 do 18 meseci u inostranstvu, radeći u zemljama kao što su Kina, Turska, Indija, Brazil, Kolumbija, Meksiko, Rusija, Poljska i druge.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Vođena od strane studenata, svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Za više informacija o samoj organizaciji i mogućnostima koje su na raspolaganju svim studentima možete pronaći na http://www.aiesec.org.rs i na zvaničnoj Facebook stranici.

Nema komentara

Odgovorite