Glasajte da Kragujevac dobije teretanu na otvorenom

- -
14

coca cola teretanaCoca-Cola ove godine proslavlja 45 godina proizvodnje u Srbiji. Povodom tog jubileja, Coca-Cola će građanima širom Srbije pokloniti 45 teretana na otvorenom, a sami građani će biti u mogućnosti da glasanjem izberu opštine koje će dobiti teretane.

Počevši od 1. juna do kraja jula, građani Srbije će putem sajta www.45godinausrbiji.rs moći da glasaju za opštinu u kojoj žele da se sagradi Coca-Cola aktivna zona, dok će biti izabrano po 15 opština sa najvećim brojem glasova u svakoj kategoriji.

Proglašenje pobedničkih opština biće objavljeno u avgustu, dok je otvaranje prve teretane na otvorenom predviđeno za septembar. Planirano je da do kraja 2013. bude izgrađeno do 10 teretana na otvorenom, a preostalih 35 do maja 2014. godine.

14 Komentara

  1. Kragujevcani vec imaju teretanu na otvorenom,zahvaljujuci angazovanju retkih entuzijasa,poput Sladjana Rakica iz Eko parka Ilina voda! svaka cast!!!! sve pohvale za trud!

    • da u pravu si nato ali ne postoji samo u ilinoj vodi park tako reci, bilo bi lepo da napreve barem polovinu u velikom parku :)

  2. Ljudi za slucaj da niste znali,mozete da glasate SVAKOG DANA,i to ne samo jednom nego po 2 puta,jednom na stranici http:// www . 45godinausrbiji . rs a drugi put preko facebook aplikacije https: // www . facebook . com / fabrikaradosti.cchellenic / app_459898377424723

  3. Coca-colla najvise goji..stetna je za organizam…i oni prave teretane i sponzori su za razna takmicenja..strasno..

Odgovorite