FORDOMANIJA – Mesec dana izuzetnih cena za Fordove modele

- -
0

I ove godine, sada već tradicionalno, u prodajno servisnoj mreži Forda u Srbiji se organizuje prodajna kampanja “Fordomanija”.

Od 5. februara do 5. marta nudi se ograničena količina automobila i lakih komercijalnih vozila sa znatno nižim cenama – i do 2.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

“Fordomanija” je originalan način za kupovinu Fordovih automobila. Naime svakog dana u sedmici,osim nedeljom, na sajtu www.ford.rs će „osvanuti“ četiri vozila sa sniženim cenama i isporukom mogućom odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

Potencijalni kupci će imati mogućnost da se preliminarno upoznaju sa kompletnom specifikacijom i paketom opreme vozila koja se samo tog dana nude s posebnim popustom.

Tokom “Fordomanije”, po promotivnim cenama će biti ponuđena i dodatna oprema.

Na spisku vozila za “Fordomaniju”, koji je do 5. februara poslovna tajna, nalaze se i neki u svemu izuzetni, čak ekskluzivni modeli, kao i izvestan broj lakih komercijalnih vozila.

U Kragujevcu je ovlašćeni prodavac i serviser FORD vozila Viva Company doo, ulica Miodraga Vlajića Šuke 10 (preko puta Šumadija sajma)

Nema komentara

Odgovorite