Festival LUDI RAKUN u petak u Domu omladine

- -
0

Treći memorijalni festival “Ludi Rakun”, posvećen Luki Krstiću, održaće se u petak, u Domu omladine, s početkom u 21 sat.

Na festivalu nastupaju KBO, Dishumanity, Deadly Mosh i Stone Slipper. Kao i prethodnih godina, ulaz je slobodan.

„Festival Ludi Rakun organizuje se u čast našeg druga Luke Krstića i posvećen je stvarima koje je on voleo – dobru muziku i dobro zezanje!“, kratki su u opisu organizatori, čiji je cilj bio da Luka Krstić dobije svoj rock festival, koji će uprkos svemu, biti realizovan svake godine u Kragujevcu u danima njegove pogibije.

Luka Krstić, pevač i basista kragujevačkog benda The Evil One, izgubio je život 30. avgusta 2016. godine.u saobraćajnoj nesreći na ostrvu Kos, gde je radio kao instruktor ronjenja. Heavy/thrash metal sastav The Evil One osnovan je 2005. godine u Kragujevcu od strane trojice lokalnih ljubitelja metal zvuka. Kako kaže zvanična biografija, glavna ideja iza cele priče bila je – da nema nikakve ideje, već da sve bude spontano i haotično do samog kraja. “Nismo želeli da širimo nikakve idiotske porukе, već jednostavno, hteli smo da sviramo muziku koju volimo”, bio je jasan stav benda.

Nema komentara

Odgovorite