FCA Srbija obeležava Dan žena uručenjem vredne donacije

- -
2

Prema odluci glasova zaposlenih žena u FCA Srbija, a povodom Međunarodnog dana žena, ta kompanija ove godine donira 5.000 evra OŠ „Natalija Nana Nedeljković“ iz Kragujevca.

„Želeo bih da izrazim veliko zadovoljstvo, jer će naša kompanija i ove godine prema izboru zaposlenih žena uručiti donaciju. Ovoga puta, naše koleginice su odabrale osnovnu školu „Natalija Nana Nedeljković“ iz Kragujevca, kako bi osnovcima omogućile nastavu i boravak u renoviranim učionicama. Odgovornost prema lokalnoj zajednici, ali i osnaživanje žena u ekonomskom i društvenom kontekstu, jedan je od osnovnih prioriteta društvene odgovornosti naše kompanije, kako na lokalnom tako i na globanom nivou“, izjavio je Alessio Leonardi, direktor fabrike FCA Srbija.

Pored ove vredne donacije, koja je i zvanično uručena u prisustvu direktorke osnovne škole Dragane Mijović i sekretara škole Aleksandra Janjuševića, sve žene zaposlene u kompaniji FCA Srbija, dobile su simbolične poklone, u znak međunarodnog praznika koji slavi društvena, politička i ekonomska dostignuća žena i obeležava ravnopravnost i slobodu izbora.

“Kompanija FCA Srbija, kao odgovoran poslodavac i društveno odgovorna kompanija, odnos sa zaposlenima i lokalnom zajednicom, postavlja kao jedan od prioriteta poslovanja. Svake godine, organizuje brojne incijative za svoje zaposlene i njihove porodice, od društveno odgovornih, edukativnih, do nagradnih i takmičarskih”, saopšteno je iz te kompanije.

2 Komentara

  1. A Fiatove radnike sa zdravstvenim problemima ko šiša.Niste u stanju da refundirate jedan pregled.Pardon Nećete

Odgovorite