FAS nagradio najbolje učenike

- -
0

fas najbolji uceniciNagrade FIAT Grupacije za 2013. godinu za decu zaposlenih dodeljene su danas na posebnoj svečanosti održanoj u krugu fabrike FIAT Automobili Srbija (FAS) u Kragujevcu. Tom prilikom, 10 najboljih svršenih srednjoškolaca za prošlu godinu dobilo je novčane nagrade od po 350 evra, 10 diplomaca akademskih studija po 800 evra, dok je pet najboljih diplomaca master studija nagrađeno sa po hiljadu i po evra.

Veoma smo zadovoljni što se na naš konkurs prijavilo tako mnogo izuzetnih mladih ljudi i drago nam je što smo za najbolje među njima obezbedili 25 novčanih nagrada. Poslovna politika FAS-a jeste da uspeh i trud uvek treba nagraditi, da bi oni koji su najbolji bili motivisani da nastave da stvaraju dodatu vrednost, ali i da bi svi ostali bili motivisani da im se pridruže u tome,“ izjavila je g-đa Silvija Verneti, generalna direktorka kompanije FAS. Ona je dodala da se „nada da će među onima koji su danas dobili nagrade biti i nekih budućih zaposlenih u FAS-a, koji će se pridružiti roditeljima u stvaranju najvrednijeg srpskog izvoznog proizvoda.“

Konkurs za Nagrade FIAT Grupacije za decu zaposlenih, koja su ostvarila najbolji uspeh u školi i na fakultetu u 2013. godini, bio je raspisan do februara ove godine, a na njega su mogla da se prijave sva deca zaposlenih u kompanijama FAS, Magnetti Marelli i FIAT Servisu. Među kriterijumima za dodelu nagrada razmatrana je prosečna ocena tokom studiranja, dužina studiranja, ocena na diplomskom ispitu, kao i porodično stanje. Odluku o dodeli nagrada u ime FIAT Grupacije donela je posebna komisija. Svi nagrađeni dobili su kartice Unicredit banke sa iznosom u dinarima. Pored Srbije, istovetan konkurs raspisuje se u svim zemljama u kojima posluje FIAT Krajsler Grupacija (FCA).

Nema komentara

Odgovorite