FAS dodelio 54 vozila domovima zdravlja

- -
0

fijat panda domovi zdravljaDomovi zdravlja u Srbiji od sada će za palijativno zbrinjavanje pacijenata imati na raspolaganju 54 vozila marke „fijat panda“, zahvaljujući kompaniji Fijat Automobili Srbija i njenim zvaničnim dilerom iz ovlašćene prodajno-servisne mreže, Auto kućom „KOLE“.

Slavica Đukić Dejanović, ministarka zdravlja, Vensan Dežer, šef delegacije EU u Srbiji i Milan Pajević, direktor Kancelarije za evropske integracije svečano su direktorima 54 domova zdravlja uručili ključeve novih vozila ispred Palate Srbije.

– Bez obzira u kojoj sferi poslujete, jako je važno da osluškujete šta je potrebno zajednici u kojoj radite i da odgovorite na te potrebe. U želji da pomognemo da zbrinjavanje pacijenata bude što brže, odlučili smo da domovima zdravlja obezbedimo ovaj model, koji će na najbolji način odgovoriti njihovim zahtevima – istaknuto je u kompaniji FAS.

Jedan od prioriteta FAS-a je i društvenoodgovorno poslovanje, a cilj je da se na dugoročnom nivou pruži podrška lokalnoj zajednici u različitim oblastima – sport, umetnost, zdravstvo, kultura.

Nema komentara

Odgovorite