Ekološka akcija – zaposleni u FAS-u sa porodicama sadili stabla

- -
0

ekološka akcija fiatZaposleni u fabrici “Fiat Automobili Srbija”, koji su ostvarili najbolje performanse na nedavno održanom takmičenju tim lidera, zajedno su sa članovima svojih porodica učestvovali u ekološkoj akciji kompanije FAS. Prvi put ove godine, u samoj okolini fabrike na šetalištu pored jezera, zasađena su stabla belog jasena, lipe i jablana i na taj način, dvestotine učesnika, zajedno sa članovima svojih porodica , doprineli su očuvanju lokalne životne sredine.

Ukupno sedam tim lidera i njihovi timovi označili su na stablima deo fabrike kojem pripadaju, kako bi svima ostala u sećanju ova prva ovogodišnja ekološka akcija u krugu fabrike.

Jezero se nalazi u krugu fabrike FAS , na površini od oko 1.230 m2 sa najvećom dubinom oko 1.95m i stvoreno je kao potreba za prirodnim ambijentom u  sklopu velikog fabričkog kompleksa. Jezero u krugu fabrike bogato je raznom vrstom trske, irisom, rogozom i lokvanjima, pruža priliku zaposlenima da zaborave na telefone, žurbu i stre. Zahvaljujući ovoj ekološkoj akciji namenjenoj prevashodno očuvanju bogatstva biodiverziteta i životne sredine, svi zaposleni imaju dodatni užitak u krugu fabrike.

Nema komentara

Odgovorite