Eko kamperi u Eko parku

- -
0

eko parkEkološko udruženje fanova kampova trenutno je, i biće do 22. juna, u Eko parku “Ilina voda” zbog volonterskog kampa koji tamo organizuje ovo udruženje.

Cilj projekta je da volonteri i aktivisti pomognu oko uređivanja Eko parka koji se nalazi na svega 3 km-a od centra grada.

Eko park “Ilina voda” je godinama unazad glavno mesto za izlete naših sugrađana, centralno mesto održavanja raznih priredbi i kulturno-umetničkog programa. U parku postoji i mali zoo vrt, pravi biser grada i mesto gde naši najmlađi sugrađani mogu videti životinje koje nisu sa ovog podneblja. Park je bogat i raznim biljnim vrstama, kako zeljastim tako i drvenastim. Ukras parka je i mali veštački vodopad koji u letnjim mesecima donosi preko potrebnu svežinu parku, i ceo lokalitet čini prijatnim mestom za boravak.

U toku volonterskog kampa predviđene su, pored radova na uređenju, i druge aktivnosti (eko radionice, prezentacije, izložba slika, obilazak kulturno-istorijskih spomenika našeg grada, takmičenja timova volontera (igre bez granica), žurke.

Nema komentara

Odgovorite