„Doživi pravu ljubav“ u „Cineplexx-u“

- -
0

cineplexx dan zaljubljenihU susret Danu zaljubljenih, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ od 12. do 14. februara organizuje akciju „Doživi pravu ljubav“.

Tokom akcije u periodu od 18 do 22 časa parovi će moći da se fotografišu u bioskopskom kutku za zaljubljene. Sve fotografije će 15. februara biti postavljene na fejsbuk  stranici Cineplexx Srbija, a predstavnici bioskopa „Cineplexx“ izabraće  10 najpopularnijih fotografija. Pobednici će biti izabrani na osnovu broja glasova u anketi, koja će biti postavljena 18. februara na fejsbuk stranici bioskopa. Par sa fotografije, koja ima najviše glasova, osvojiće putovanje u Terme Olimiju u Sloveniji. Po jedan par sa fotografije iz svakog bioskopa, a koja nije pobednička,  osvojiće, takođe na osnovu broja glasova, Dermavita pakete (hidradermija tretman i relaks masaža) za dvoje u salonima „Dermavita“ u Beogradu, Kragujevcu i Nišu,  a preostalih šest parova osvojiće po dve ulaznice za film po izboru.

U ponudi bioskopa će tokom akcije „Doživi pravu ljubav“ biti i specijalni Ljubavni meni za dvoje, a na sam Dan zaljubljenih uz njega će se dobijati ruža i „Dermavita“ ogledalce simboličnog oblika srca.

Nema komentara

Odgovorite