Donja Sabanta pobednik Šumadijskih zimskih igara

- -
2

sumadijske zimske igrePosle skoro tri meseca nadmetanja u znanju, pesmi, igri i drugim veštinama, odlukom stručnog žirija, ovogodišnji pobednik Šumadijskih zimskih igara je ekipa sela Donja Sabanta.

U finalnom takmičenju koje je prvi put organizovano u hali „Gordana Goca Bogojević“ u Velikom parku, snage su, pored pobednika, odmerile ekipe Dobrače, Resnika i Županjevca. Uz veliku podršku navijača Donja Sabanta je osvojila ovogodišnje Šumadijske zimske igre, na drugom mestu se našla ekipa Dobrače, treće mesto pripalo je Resniku, dok je prošlogodišnji pobednik Županjevac takmičenje završio na četrvrtom.

Organizatori manifestacije, agencija „VA“ i „Kragujevac koncert“, u petom ciklusu okupili su 13 sela. Generalni pokrovitelj Šumadijskih zimskih igara je grad Kragujevac, a medijski pokrovitelj Radio televizija Kragujevac.

Odeljenje za poljoprivredu grada Kragujevca, brojni sponzori kao i opština Rekovac su za sve učesnike obezbedili vredne robne nagrade, a pobednici iz Donje Sabante osvojili su vikend na Kopaoniku.

U prisustvu brojnih predstavnika lokalne samouprave, nagrade je takmičarima uručio zamenik gradonačelnika Nebojša Zdravković.

Snimak finala i završnica petih Šumadijskih zimskih igara u celosti će biti emitovan na programu Radio televizije Kragujevac u nedelju, 7. aprila od 14 časova.

2 Komentara

  1. boze ko ovo smisli?!samo nas sumadince jos vise pokazuje selacima tj sve sto je iz grada vredelo otislo za beograd

Odgovorite