Donatorski doručak za obnovu Prve gimnazije

- -
0

Udruženje građana „300 Kragujevčana“ organizuje donatorski doručak za obnovu Prve kragujevačke gimnazije koja je pretrpela ogromnu štetu u podmetnutom požaru.

Članovi udruženja pozvali su veliki broj fizičkih i pravnih lica da se uključe u akciju. Putem društvenih mreža javio se veliki broj bivših đaka koji su trenutno u inostranstvu a koji žele da pomognu obnovu škole. Čeka se da gimnazija otvori namenski račun za devizne i dinarske uplate i tada ćemo taj račun objaviti kako bi što veći broj ljudi koji žele da pomognu mogao lako da izvrši uplatu.

Akciju su do sada podržali Đački parlament gimnazije, Studentski parlament Univerziteta u Kragujevcu, Rotaract klub Kragujevac, Udruženje studenata Ekonomskog fakulteta, Studentska asocijacija Pravnog fakulteta, klub Privrednika i mnoge privatne firme iz Kragujevca i okoline.

Novac za doručak prikupljen je od donacija pa će kompletan iznos sakupljen od ulaznica biti uplaćen na račun škole. Kotizacije su: 500 i više dinara za đake i studente, 1000 i više dinara za fizička lica i 5000 i više dinara za pravna lica. Sva pravna lica koja pomognu obnovi škole dobiće zahvalnice Prve kragujevačke gimnazije.

Donatorski doručak održaće se u subotu 13. januara u 10.30 u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji.

Nema komentara

Odgovorite