Domaći i strani naučnici tri dana o kvalitetu

- -
0

fin

U Kragujevcu danas počinje trodnevni naučni skup pod nazivom „Festival kvaliteta“, u okviru kojeg će biti održane i četiri međunarodne konferencije posvećene kvalitetu, izjavio je Tanjugu predsednik organizacionog odbora tog festivala Miladin Stefanović.

Prema njegovim rečima, na skupu, koji organizuje Centar za kvalitet kragujevačkog Fakulteta inženjerskih nauka, biće prezentovano više od 120 radova autora iz inostranstva, kao i oko stotinu radova autora iz Srbije.

Stefanović je naveo da su učesnici festivala iz inostranstva istaknuti stručnjaci iz Australije, Austrije, Nemačke, Španije, Kanade, Indije, Rusije, Portugala, Nemačke, Turske, Grčke, Poljske, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Moto ovogodišnjeg festivala je „Kvalitetom do poslovne izvrsnosti u javnom sektoru“ i on obuhvata četiri konferencije i to 42. Nacionalnu konferenciju o kvalitetu, 9. Međunarodnu konferenciju, zatim 10. Konferenciju o kvalitetu života i 6. Konferenciju studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite