Doček Nove godine za mališane u PU “Petar Pan”

- -
4

Ako mama i tata idu na doček Nove godine zašto to ne bi bilo omogućeno i mališanima? U Predškolskoj ustanovi “Petar Pan” pripremili su sjajan program za najmlađe.

petar-pan

U „Petru Panu“ odlučili su  da posebnu pažnju poklone najmlađima koji borave u ovoj predškolskoj ustanovi, pa su odlučili da organizuju doček Nove godine u vrtiću uz moto „Pod sjajem novogodišnjih zvezda“.

“Deca će se okupljati 31.12. predveče. Osmislili smo niz radionica i igara, svečanu večeru, dodelu paketića uz dobro društvo Deda Mraza”, navode u PU “Petar Pan”.

Mališani će te noći prespavati u vrtiću uz pregršt raznovrsnih sadržaja.

“U Novu godinu ćemo ući sa našom decom, a u jutarnjim časovima, mališani će u pratnji roditelja otići svojim kućama. Uz junake iz bajki, muziku, pesmu i igru potrudićemo se da da ovaj doček Nove godine deci u PU „Petar Pan“ ostane u najlepšem sećanju”, kažu u vrtiću.

4 Komentara

    • A zasto da ne ostave? Da li to znaci da decu ne treba uopste upisati u vrtice i samim tim im dozvoliti da se socijalizuju i provode vreme sa svojim vrsnjacima?

  1. Svaka cast na ideji. Napokon da se neko u gradu seti i organizuje nesto ovog tipa. Jos jednom, bravo za PU “Petar Pan” !

Odgovorite