Dnevni horoskop – 28.11.2012.

- -
0

Ovan

Očekujete važne vesti i pitate se da li da imate poverenja u one koji vam se obraćaju po bilo kom pitanju. Svaka vrsta komunikacije je dovedena u pitanje tj. mogu nastupiti problemi. Bolje danas što manje pričajte o svojim planovima bilo kome.Oprez za volanom.

Bik

Pomračenje Meseca u astrološkoj kući novca i posla može doneti neke manje probleme, posebno u večernjim satima. Između ostalog pazite gde parkirate kola, gde ostavljate dokumenta i ključeve od stana, neka manja neprijatnost može da usledi. Izbegnite raspravu sa Rakom.

Blizanci

Prividno ste superiorni u stvari ste prilično autodestruktivni jer donosite odluke koje ne mogu da se pozitivno odraze na vas ni u kom pogledu, naročito ako to bude u afektu. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, posebno ne sa ženama, Rakovima, Ribama ili Bikovima.

Rak

Imate veću podršku nego što pretpostavljate. Osećate se sposobnim za mnogo toga ali vas nervira ponašanje jednog Lava ili Strelca koji vas opstruiraju ili vam prete na način koji vas nervira. Imate mnogo više onih koji vam nisu naklonjeni nego prijatelja, moguće iz zavisti.

Lav

Sunce, vladalac vašeg znaka u fazi pomračenja Meseca vama daje neku šansu da ispravite nešto što ste verovatno uradili spontano ne razmišljajući mnogo o posledicama. Dobićete poziv da se sretnete sa više strana sa osobama koje bi mogle da vam omoguće napredak u karijeri.

Devica

Družite se sa ljudima koji su vam od nekakve pomoći ali to nije ono što je vama potrebno. Retrogradan Merkur u Škorpiji čini vas nedovoljno spremnim da iznesete svoj stav pred onima koji bi zaista mogli da vam pomognu.Osećate se dobro u društvu Jarca.

Vaga

Na poslu ste u haosu jer je prilično neorganizovan sistem rada ili je neko nametljiv a to vas nervira. Odnosi sa strancima postaju za vas izvor mogućih prihoda i bilo bi dobro da se povremeno uključite u rad na nekom projektu koji bi mogao da vam donese veliku satisfakciju.

Škorpija

Pomračenje Meseca za vaš znak može značiti nekakve finansijske probleme, prolaznog karaktera ili pokušaj da nađete rešenje za nešto što u stvari dobro znate na koji način treba da sredite. Možete očekivati pomoć od Ribe ili Jarca. Dobro se osećate u društvu Raka.

Strelac

Sunce u vašem znaku na dan pomračenja Meseca u Blizancima za vas znači potrebu da partneske odnose dovedete na nivo koji će vam zaista odgovarati ali i drugoj strani. Ništa ne skrivajte jer kad prođe pomračenje, sve će se videti u pravoj boji.Danas ne pravite nikakve aranžmane, posebno ne poslovne vrste.

Jarac

Astrološko polje svakodnevnih aktivnosti i vašeg mentalnog stanja „ugroženo“ je pomračenjem Meseca. Možda vam je to i potrebno da biste dobro razmislili šta je ono što je vamapotrebno Mesec ne deluje na vas dobro pa nije loše što je malo pomračen, vi ćete sagledati sebe u pravom svetlu.

Vodolija

Ni Sunce ni Mesec nemaju velikog uticaja na vaš znak a učestvuju u pojavi pomračenja punog Meseca u vašem astrološkom polju ljubavi. Moguće da će osoba koja vam je draga, bez obzira o kome se radi reći nešto što nije u njenom interesu i tako otkriti.

Ribe

Osećate se pritisnutim u stranu ili gurnutim u drugi plan od strane onih koji su uspeli da se izbore za svoje mesto pod suncem. Preterano se opterećujete onim što vam pričaju Bik, Blizanci ili Rak. Bilo bi bolje da budete manje osetljivi a mnogo praktičniji.

Nema komentara

Odgovorite