Dnevni horoskop – 28.01.2013.

- -
0

Ovan

Odnosi sa komšijama, prijateljima, članovima porodice će danas biti prilično zategnuti. Iz nekog razloga, vi ste za njih “trn u oku”. Moguće je da vaš profesionalni uspeh nisu spremni da prihvate na pravi način. Ne očajavajte, bar u poslovnom okruženju nailazite na podršku i neophodno priznanje. Uz malo sreće, stvari uskoro dolaze na svoje mesto.

Bik

Dan je idealan za emocije. naravno, pozitivne, koje vam donose mnoga zadovoljstva. Međuljudski odnosi vas čine radosnom i zadovoljnom osobom. Romantična strana vaše ličnosti je posebno naglašena i danas biste mogli da vašu vezu konačno i ozvaničite. Bliski prijatelji bi mogli da vam ukažu još veću posvećenost, verovatno ćete pronaći još neka zajednička interesovanja. Sreća i zadovoljstvo će vas pratiti i u porodičnom okruženju.

Blizanci

Razgovor sa vama bitnim ljudima može dovesti do nekih novih saznanja. naučićete nešto zanimljivo što će vas podstaći na dodatna istraživanja. Moguće je da ćete poželeti negde da otputujete kako biste obogatili vaše znanje o jednoj naročitoj temi. Odlazak na put bi bila prava stvar za vas, stoga ne oklevajte. Iskustvo koje danas steknete, biće vam od višestruke koristi.

Rak

Neke iznenadne vesti bi mogle da vas izbace iz takta. Bićete zabrinuti po pitanju budućnosti i poželećete da reorganizujete vaš život. Danas ne bi trebalo da donosite nikakve finalne odluke. Sačekajte povoljniji momenat, prvenstveno da saberete misli, kako ne biste kasnije zažalili.

Lav

Vi ste veoma logična osoba. Kada u nešto posumnjate, volite da razmotrite situaciju i preispitate sve činjenice kako biste utvrdili njihovu verodostojnost. Danas bi bilo zgodno da date primat emocijama. Zaboravite na logiku i pokušajte da se okrenete nekim prijatnim stvarima – voljenom biću ili prijateljima.

Devica

Sumnjate u iskrenost prijatelja ili ljudi iz vašeg poslovnog okruženja. Imate utisak da se ponašaju čudnije nego obično i da nešto od vas kriju. Ovo verovatno nema veze sa vama. Konkretne osobe imaju neke svoje, lične probleme sa kojima ne žele da vas opterećuju. Potražite društvo nekog ćija blizina vam trenutno prija.

Vaga

Prijatelj ili član porodice se ponaša prilično neobično i izgleda vam rasejan. Razmišljaćete da problem možda ne leži u vama. To najverovatnije nije slučaj, dajte im malo prostora. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete da će vaš partner, zbog iznenadnih obaveza morati da otkaže sastanak sa vama. Provedite veče uz knjigu ili tv program.

Škorpija

Previše čitanja ili vremena provedenog pred kompjuterom ostavlja posledice na organizam. Vid vam je zamagljen i s vremena na vreme osećate glavobolju. Ne bi bilo loše da se prekontrolišete, ali najverovatniji uzrok tome je previše stresa. Imate problem da se skoncentrišete na posao, a s obzirom da ste visoko senzitivna osoba, ovo se reflektuje na vaše zdravstveno stanje.

Strelac

Iskoristite dan da proslavite uspeh koji ste konačno ostvarili. Vredno ste radili protekle nedelje i sada konačno možete da uživate u rezultatima svog rada. Moguće je da ćete danas postaviti još jedan cilj od naročitog značaja, on bi mogao da se odnosi na neko dodatno profesionalno usavršavanje ili čak na neko egzotično putovanje. Vi ste osoba širokih vidika, spremni da stičete različita iskustva i obaogaćujete vaš duh. Samo napred!

Jarac

Danas biste mogli da iskoristite vreme da razradite strategiju kako da napredujete u profesionalnoj sferi. Verovatno ste o tome još ranije razmišljali, ali sada je trenutak da planove i želje sprovedete u delo. Ne oklevajte i ne budite neodlučni; ma koliko vam se neke ideje činile neverovatne, imajte vere u sebe i svoje mogućnosti. Sreća prati hrabre, stavite sve na papir i krenite u akciju!

Vodolija

Dan je idealan za nove poslovne poduhvate i, generalno, stvari koje se tiču karijere. Čini vam se da su neke stvari previše dobre da bi bile istinite, ali budite uvereni da su se kockice pokopile prvenstveno zbog vaše posvećenosti i uloženog truda. Danas možete da očekujete unapređenje, povišicu ili priliku za nekim drugim oblikom priznanja. Pred vama je još mnogo izazova, ali imate dovoljno energije da se sa njima suočite. Sada, nađite vremena da uživate u ostvarenim rezultatima.

Ribe

Ovaj dan je generalno povoljan u smislu međuljudskih odnosa. U partneru pronalazite podršku, a u vezi sigurnu luku koja za vas predstavlja utočište od svakodnevnih problema. Poslovni partneri vas cene i uvažavaju, a prijatelji su tu za vas u svakom momentu. Budite otvoreni, pošteni, ne plašite se da govorite iskreno, iz srca. Uvidećete da drugi dele vaše mišljenje.

Nema komentara

Odgovorite