Dnevni horoskop – 27.12.2012.

- -
0

Ovan

Povoljan dan ako ste rođeni u prvoj i drugoj dekadi znaka jer ste u tom slučaju u prilici da obnovite neka prijateljstva koja bi mogla biti značajna u budućnosti za vašu karijeru a ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, verovatno planirate put sa jednim Strelcem, Blizancima ili Devicom.

Bik

Danas bi trebalo da povedete razgovor o novcu koji bi mogao da vam donese mnogo toga interesantnog, naročito ako ste u prilici da se sretnete sa jednim Bikom, Rakom ili Jarcem koji žele da se sa vama dogovore o novom poslu. Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa Škorpijom u vezi sa novcem.

Blizanci

Ostajete pri svom stavu i trudite se da nađete najbolji način kako da ubedite jednog Raka, Bika ili Strelca da treba da prihvate vaš savet. Osećate se dobro u društvu jednog Lava koji želi da vam pomogne da svoje obaveze završite što pre. Neko će vas pozvati radi potencijane saradnje.

Rak

Trudite se da na najlakši način nađete izlaz iz problema koji bi mogli biti za vas veoma opterećujući ako nastavite da ih ignorištete. Mnogi se nude da vam pomognu u nečemu što je samo do vas. Prijateljima je potrebna vaša podrška u vezi sa rešavanjem problema koji se tiče privatnog života.

Lav

Ako vreme provodite u razgovorima koji ne vode ničemu već samo s društvom sa kojim vam je prijatno da ćaskate, možete vrlo brzo shvtiti da ste u stvari mnogo toga propustili.Ni sami ne znate kako da se organizujete da vam ostane vremena za sve ono što vas zanima.

Devica

Prilično ste iscrpljeni razgovorimakoji nisu doneli nikakav željeni efekat i koji su doprineli situaciji u kojoj se vrtite kao u začaranom krugu. Da bi se nešto promenilo u vašem životu morate da eleminišete sva ona nerviranja u vezi sa nečim što vas najviše opterećuje, ma o čemu da se radi.

Vaga

Dobro se slažete sa optimistima a oni mračni likovi koji šire oko sebe negativnu energiju a ima ih u vašem okruženju samo vam oduzimaju životnu radost. Spremni ste da se uključite u neki veći projekat ali ne i da trpite one koji ne znaju svoj posao a nameću vam svoje mišljenje.

Škorpija

Trudite se da dobijete potrebnu podršku od onih koji su vam obećali da ćete imati mogućnost za napredovanje i da će vas podržati, moguće i finansijski u vezi sa nečim veoma bitnim.Ostajete dosledni sebi u svakom pogledu i ne odustajte od svojih principa ma o čemu da se radi.

Strelac

Naglašena astrološka kuća partnerskih odnosa donosi mogućnost susreta sa jednim Lavom, Rakom, nekim drugim Strelcem a Blizance nepotrebno izbegavate. Ako želite da pristupite nekom novom poslu ili da napravite dogovor u vezi sa zajedničkim putem, učinite to što pre.

Jarac

Verujete da možete da ubedite Lava ili Raka a možda i Ovna da vam pruži pomoć u realizaciji vašeg plana. Pod velikim ste pritiskom da treba da uradite nešto po svome ma šta okolina mislilia o tome. Ako vam se dopada jedan Strelac kao potencijalni saradnik, raspitajte se malo o njemu.

Vodolija

Čekate poziv od nekog ko je obećao da će vam se javiti. Bićete u prilici da se dogovorite o nekim bitnim detaljima posla koji treba da zavrišite. Sa Ovnom možete razgovorati iskreno o svemu a sa Jarcem i Škorpijom treba da vodite razgovore u četiri oka da biste postigli cilj.

Ribe

Verujete da će neko ko vam je obećao podršku ispuniti obećanje. Dobićete nekoliko mogućnosti za putovanje u inostranstvo ili predloga, poziva a vi ćete se nećkati jer niste svesni da je na vama odluka u vezi sa tim, čak i ako bi to značilo neku vrstu usklađivanja sa kolegama ili partnerom.

Nema komentara

Odgovorite