Dnevni horoskop – 27.11.2012.

- -
0

Ovan

Dan pred pomračenja Meseca možete biti skloni nepromišljenim postupcima koji vas čine nedovoljno spremnim da se priviknete na neke okolnosti koje su za vas stresne. Sve se dešava u sferi kontakata sa bliskim saradnicima ili članovima porodice. Bilo bi dobro da ne ulazite u konflikt sa Bikom ili Rakom.

Bik

Prelazak Meseca preko loše fiksne zvezde Algol jednom mesečno donosi priličnu dozu nervoze i neraspoloženja a kod mnogih i potrebu da reaguju impulsivno na sve što se dešava u njihovom okruženju.Ipak štiti vas dobar aspekt između Venere i Marsa.

Blizanci

Nekoliko osoba pokušava da osvoji vaše poverenje, da biste uspostavili i ako ste  prethodnog dana obavili važan razgovor ili upoznali nekog  ko vas je oduševio. Nemojte se nervirati ako situacija na poslu postane zategnuta, posebno u odnosima sa Škorpijom.

Rak

Povoljan dan za one koji nameravaju da se upuste u nov posao o kome ne žele nikome da pričaju osim uskom krugi ljudi. Nemojte ići preko svojih moći i izbegnite velike fizičke napore ali i svaku vrstu nerviranja. Trudite se da nađete najbolje rešenje za problem koji imate u vezi sa jendim Strelcem.

Lav

Povoljan dan za one koji rade u velikim firmama i koji prave grandiozne planove.Duhovno ste jaki i spremni da radite na svom obrazovanju, naročito u okviru neke grupe. Dobro se osećate u društvu osoba koje su mnogo temperamentnije i preduzimljivijie od vas, spremne da se sa vama upuste u rizičan posao.

Devica

Dobro će vam doći iskren razgovor sa pretpostavljenim jer je to jedini način kako možete da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma značajan i potreban u karijeri. Ako želite da se oslobodite osećanja krivice u odnosu na bilo koga, potegnite pitanje onoga što je sporno između vas dvoje.

Vaga

Poslovne veze sa inostranstvom donose dobit i bićete spremni da uđete u posao koji će vam se ponuditi pod prilično povoljnim oklonostima. Ako vam se dopadne ideje o promeni posla, potrebno je da se uključite u timski rad neke grupe koja ima dobro razrađen projekat.

Škorpija

Izdaci vas mogu iznenaditi ili ćete pokušati da odlažete isplatu zbog zaostalih dugovanja. Nekom vam zamera da se ne držite dogovora i da niste u stanju da se se dogvarate oko onoga što je vama bitno. Moguć je razgovor sa Vodolijom u kome ćete biti prilično podozrivi.

Strelac

Verujete da možete postignete sporazum po nekim za vas bitnim pitanjima, posebno kada se radi o jednom Lavu ili Strelcu. Ovan vam pruža konkretne dokaze da vam je lojalan a vi kao da to ne primećujete ili smatrate kao normalno.Dobićete poziv od jednog Bika.

Jarac

Verujete da ste u prilici da se dogovorite sa Strelcem, naročito ako ima veze sa strancima ili ako treba da vas negde protežira. Podrška Raka vam je od ključne važnosti u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno. Nemojte se previše oslanjati na obećanja Riba ili Blizanaca koji često nemaju dovoljno vremena za vas.

Vodolija

Jedan od napornijih dana ali veče može doneti razrešenje prilčno komplikovane situacije. Verujete da možete da predvidite sve što vas čeka, naročito kada je u pitanju kontakt sa jednim Lavom koji vam je nekada bio veoma značajan kao saradnik. Osećate veliku potrebu za promenom stila života.

Ribe

Ne bi trebalo da vas opterećuje bilo šta što ima veze sa prošlošću, naročito sa firmom u kojoj ste nekada radili. Saradnici iz te firme vas mogu pozvati i ponuditi vam nastavak saradnje ili možete sresti nekadašnjeg kolegu koji će imati dobru ideju u vezi sa novim projektom. Potrebno vam je mišljenje jedne Škorpije.

Nema komentara

Odgovorite