Dnevni horoskop – 26.11.2012.

- -
0

Ovan

Moguće su rasprave u vezi sa novcem, najverovatnije u radu sa Devicom ili Škorpijom. Ako vam se javi Ovan koji želi da se sa vama vidi radi posla, nađite vremena da se sretnete i razgovarate o svemu što je u vašem interesu.Pokušajte da budete racionalni kada je vaša karijera u pitanju.

Bik

Verujete u mogućnost nalaženja dobrog rešenja po pitanjima koja su od velike važnosti za vašu karijeru. Trudite se da vaas niko ne omete po nekim bitnim pitanjima, moguće da se radi o poslovnoj vezi sa Škoprijom ili Jarcem. Mogući su vanredni dobici od jednog Lava.

Blizanci

Imate veliku potrebu za pronalaženjem pravog rešenja za neke probleme koje smatrate urgentnim ali u stvari biste mogli vrlo lako sve rešiti ako biste se odlučili za najpraktičnije rešenje. Dobro će vam doći savet jednog Lava koji vam je naklonjen i sa kojim.

Rak

Vaš društveni život je od velikog značaja za vašu profesiju i veoma vam je bitno da uspostavie što više kvalitetnih veza jer vam je stalo da se priviknete ne neku novu situaciju u kojoj ćete imati aktivnu ulogu što vam savršeno odgovara.Moguća je proširenje saradnje sa strancima.

Lav

Osećate se pritisnutim raznim problemima koje niste u stanju da rešite.Ne možete da se odlučite za jedno od dva rešenja koja vam se nude. Sami pravite izbor kada je u pitanju profesionalni izbor. Osećate se nespremnim da se suočite sa nekim nepredviđenim problemima.

Devica

Mesec iz znaka Bika u poslepodnevnim satima u napetom aspektu sa Merkurom, vladaocem vašeg znaka, donosi mogćnost razgovora sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Osećate potrebu da izrazite svoje neslaganje sa nekom situaicjom sa kojom ste suočni na način koji vam odgovara.

Vaga

Venera, vladalac vašeg znaka u Škorpiji, čini vas spremnim da se prilagodite situaciji koja vam ne odgovara ali vi ipak vidite u tome neku korist za sebe. Dobro se osećate u društvu nekog ko vam je bio nekada veoma odan saradnik i kome je trenutno potreban vaš savet.

Škorpija

Verujete u mogućnost postizanja rešenja kada je u pitanju neka nova situacija u kojoj ćete morati da pokažete uviđavnost prema Lavu, Strelcu ili Vagi. Spremni ste da saslušate Bika i da mu date na znanje da ste spremni da mu mnogo toga učinite po volji ako pristane na neke vaše uslove.

Strelac

Ne bi trebalo da se preterano opterećujte poslovima koji vam ne odgovaraju i na kojima ne može da dođe do izražaja vaša kreativnost. Trudite se da fascinirate Blizance nekom novom idejom, ali oni su prilično nezainteresovani. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama priča jedan Rak.

Jarac

Dobro bi vam došao savet jednog Bika u koga imate veliko poverenje i verovatno ćete naći način kako da mu date na znanje da može da računa na vas. Osećate potrebu da izrazite svoje mišljenje i pred onima kojima nije stalo da se sa vama slože ali ne želite da ne iznesete svoj stav.

Vodolija

Uran, vladalac vašega  znaka u napetom aspektu sa Marsom, planetom agresivnoti ali i preduzimljivosti i energičnosti čini vas sklonim da ulazite u razne vrste aranžmana koji mobu biti  za vas prilično stresni. Bićete u prilici da se adaptirate na neke nove uslove rada koji vam nameće jedna Škorpija.

Ribe

Dobijate pozive sa više strana u vezi sa nečim što vam je veoma bitno. Moguće da se radi o poslu sa strancima koji žive na Bliskom istoku ili sa onima koji su vam obećali zajedničku saradnju a često putuju. Ne bi trebalo da se nervirate ako razgovori po tom pitanju ne budu išli u pravcu koji vi želite.

Nema komentara

Odgovorite