Dnevni horoskop – 26.04.2013.

- -
0

Ovan

Jedan projekat koji je naročito važan za vašu karijeru, danas konačno privodite kraju. Iako osećate neizmerno zadovoljstvo, s druge strane ste izuzetno iscrpljeni. Vama je sada potrebno da ponovo uspostavite unutrašnji mir. Nađite vremena za odmor i opuštanje. Uveče svakako proslavite sa dragim ljudima, zaslužili ste.

Bik

Intenzivan, ispunjen emocijama san vas ostavlja sa čudnim osećajem da se po ceo dan pitate da to možda nije bila stvarnost. Ne bi bilo loše da se setite što više detalja i da ga pribeležite. Napori da prevaziđete izvesne prepreke i napredujete u karijeri bi konačno mogli da se isplate. Danas se pripremite da budete opijeni uspehom. Ne ustručavajte se da sa drugima podelite vaše ushićenje.

Blizanci

Emotivni razgovor sa partnerom bi mogao da vam natera suze na oči. Verovatno ćete saznati da prema vama gaji zaista najdublja osećanja. Ukoliko ste u poslednje vreme prolazili kroz težak period, sada vam se komunikacija izuzetno poboljšala. Jedno prijateljstvo vam mnogo znači. Potrudite se da toj osobi priredite iznenađenje, koliko još danas.

Rak

Danas vas čeka mnogo posla vezanog za životni prostor. Veoma je moguće da očekujete goste, ali i to da jednostavno uživate u reorganizaciji i sređivanju. Ovo je odličan način da se rešite eventualne negativne energije. Na poteškoće nailazite tek kada na sebe uzmete previše obaveza. Suzdržite se od potrebe da sve držite pod kontrolom.

Lav

Prisustvovaćete neobičnoj situaciji koja uključuje članove vaše porodice. Neko je doneo konačnu odluku da promeni nešto u svom životu i danas će to javno da saopšti. Ovo bi moglo da izazove burne reakcije, a za vas je najbolje da se držite po strani. Ako vas neko pita za mišljenje, nađite načina da ne kažete baš sve što vam je na umu.

Devica

Neki stari narodni običaj bi danas mogao da ispuni ovaj dan. Sa druge strane, moguće je da ćete prisustvovati venčanju nekog do koga vam je veoma stalo. Ako ste skloni alergijama, danas pripazite šta jedete. Svakako se raspitajte šta ulazi u sastav jela koja budete konzumirali, a da ih niste sami pripremili.

Vaga

Dugo priželjkivani događaj, venčanje ili krštenje kome ste se spremali da prisustvujete, u vama će izazvati najnežnija osećanja. Vi ste neko ko je prilično sklon tome da pokazuje emocije, ali ovoga puta ćete biti i previše osetljjivi. Najbolje bi bilo da se u datom momentu sklonite sa vidika ostalima. Sve u svemu, jedan izuzetno srećan dan je pred vama. Nemate razloga za tugu.

Škorpija

Očekujte povoljne vesti po pitanju novca ili profesionalnog napredovanja. Imaćete mnogo razloga da danas budete srećni. Blizak prijatelj prolazi kroz period promena i tražiće vašu podršku. Najbolje bi bilo da samo slušate i ne dajete nikakve savete. Kontrola je potrebna i to po svaku cenu.

Strelac

Srećne okolnosti u kojima će se naći član porodice ženskog pola, učiniće vas veoma ponosnim. Nađite vremena da izrazite vaše mišljenje i pohvale. Vaši lični projekti, pogotovo oni koji uključuju druge ljude, bi danas mogli da naiđu na izvesne prepreke. Najbitnije je da ne očajavate i da po svaku cenu zadržite kontrolu. Fokusirajte se na rešenje.

Jarac

Vaša intuicija je danas na zavidnom nivou. Slobodno je upotrebite u situaciji koja je povezana sa odlukama koje se odnose na vašu porodicu. Izaberite dobar tajming – vaše mišljenje kažite tek kada budete sigurni da drugi žele da ga čuju. Imaginacija i kreativnost su takođe na svom vrhuncu.

Vodolija

Raspoloženi ste da saslušate druge, pogotovo ljude iz vaše okoline kojima je potrebna pažnja i podrška. S obzirom da je vaša empatija danas veoma izražena, nailazite na odobravanje i simpatije svih onih kojima se posvetite. Projekti kojima ste okupirani donose vam mnogo zadovoljstva. Vi uživate ne samo u krajnjim rezultatima, već i u samom procesu stvaranja.

Ribe

Veoma polažete na samokontrolu. Danas ćete biti u priličnom iskušenju – neke iznenadne vesti bi mogle da vam nateraju suze na oči. Ne paničite, ovo su najverovatnije suze radosnice. Jedna osoba sa kojom se dugo niste videli ni čuli bi mogla da ponovo uspostavi kontakt sa vama. Nastojte da nadoknadite propušteno.

Nema komentara

Odgovorite