Dnevni horoskop – 26.02.2013.

- -
0

Ovan

Papirologija povezana sa finansijama vam oduzima većinu vremena. Verovatno vas ovo opterećuje, ali znajte da radite nešto što će vam u skorijoj budućnosti biti od velike koristi. Posvetite se tome na najvišem nivou. Ostanite fokusirani i ne ustručavajte se da potražite savet stručnaka ukoliko to bude neophodno. Uveče proslavite sa prijateljima u nekom izlasku.

Bik

Razmišljanje o osobi koja vas fascinira će vam danas oduzeti većinu vremena. Poželećete da momentalno saznate odgovore na neka pitanja. Ovo bi moglo da vas podstakne na dodatna istraživanja. Moguće je da ćete deo vremena provesti u obližnjoj biblioteci ili uz internet. Ne odustajte dok ne zadovoljite vašu znatiželju.

Blizanci

Emocije, impresije i sećanja danas bi mogli da se probude iz vaše podsvesti. Sve to će vas preokupirati i poremetiti vaše redovne dnevne aktivnosti. Ako to budu pozitivna i lepa sećanja, i vi ćete biti raspoloženi. Međutim, to bi mogla biti i traumatična iskustva koja će vas proganjati. Mislite na nešto lepo i ne dozvolite da bude drugačije od toga.

Rak

Društveni događaji će danas povoljno delovati na vas. Diskusija vam prija s obzirom na to da ste neko ko voli da ističe svoje mišljenje. Važno je samo da ne preterate u tome. Ako je moguće prošetajte danas na posao. Zvezde vam najavljuju vrlo interesantan susret. Pored toga, osećaćete se prijatno i pozitivno.

Lav

Vaše pisanje, komunikacija i govorne veštine će danas biti posebno naglašene. Očekujte da će neki ljudi promeniti mišljenje koje su ranije imali o vama. Svi će gledati u vas i otvoreno izražavati svoje simpatije i divljanje, što će vama izuzetno prijati. Uveče pronađite interesantnu knjižaru i počastite sebe dobrom knjigom.

Devica

Veza sa nekim ko je daleko mogla bi da postane više od prijateljstva. Bez obzira na to što ste trenutno razdvojeni između vas postoji jaka toplina i emocija, koju ne biste trebali tek tako da zanemarite. Ako se ta osoba još nije pojavila, verujte da hoće, i to brže nego što mislite. Budite obazrivi u saobraćaju.

Vaga

Kratko istraživanje finansija bi moglo da vam ukaže da vaše investicije, naročito one vezane za imovinu, vrede mnogo više nego što ste mislili. To vas može navesti da se zapitate da li treba da preuzmete nešto po tom pitanju, ili da sedite skrštenih ruku. Konsultujte nekog ko ima iskustva sa time i budite se uverite da radite pravu stvar.

Škorpija

Danas vas očekuje važna i povoljna vest. To može biti nešto vezano za vaš poslovni, ali i za ljubavni život. Akciju očekujte u svakom slučaju. To bi moglo biti iznenadno poslovno putvanje ili divan gest nekog ko vas puno voli. Šta god da je, prihvatite bez rezerve i uživajte, zaslužili ste to. Vi ste neko ko je vredan, uporan i dobar i sada ubirajte svoje plodove.

Strelac

Možete da očekujete veoma zanimljiv razgovor. Osoba sa kojom budete pričali podeliće sa vama mnogo zanimljivih informacija koje će vam otvoriti ceo svet novih saznanja. Uzbuđenje i sreća vas prate tokom celog dana. Spomenuti razgovor će imati pozitivnog uticaja na vašu budućnost.

Jarac

Vaša psihička i fizička energija su danas na vrhuncu. Ukoliko ste kreativni, želećete da uložite ovu energiju u vama značajne projekte. Ukoliko ste sportski tip, verovatno ćete poželeti da odete u prirodu ili da krenete sa vežbanjem u nekom fitnes centru. Budite svesni činjenice da mnogo neiskorištene energije stvara napetost. Nađite načina da je pametno iskoristite.

Vodolija

Bićete veoma dirnuti nečijim ponašanjem. Možete da očekujete poklon od osobe koja se mnogo žrtvovala da ga dobijete. Ovo će vas okupirati većinu dana – i pored mnogobrojnih obaveza, samo ćete o tome razmišljati. Kada budete zahvaljivali pošiljaocu, budite nežni i osećajni. Ali ne preterujte sa zahvalama – ne biste želeli da se ta osoba oseti posramljeno.

Ribe

Prijatelj bi danas mogao da navrati do vas i poželeće da se družite, a vas čekaju mnogobrojne obaveze. Ovo uopšte nije loše – svakako će vam koristiti da malo skrenete misli od zadataka. Takođe, razgovor sa njim vam pomaže da iz drugog ugla pogledate na situaciju. Moguće je da ćete odjednom biti preplavljeni novim, korisnim idejama. Iskoristite ih na najbolji mogući način.

Nema komentara

Odgovorite