Dnevni horoskop – 26.01.2013.

- -
0

Ovan

Nemojte se previše opterećivati rokovima koje ste sebi zadali i bilo bi najbolje ako biste bili u stanju da realno sagledate svoju situaciju, da odaberete posao koji će vas najmanje fizički iscrpljivati. Žena bliska vašoj porodici intrigari protiv vas i vi pretpostavljate o kome se radi.

Bik

Želite nekome da date na znanje da ste dobronamerni i da ne želite revanšizam ni u kom pogledu. Ako treba napravićete mudar dogovor sa nekim za koga ste uvereni da će ga poštovati. Budite spremni na odlazak na zvanični skup na kome će se nalaziti osobe visokog ranga.

Blizanci

Situacija na poslu je povoljna jer umete da koristite sve pogodnosti koje vam pruža saradanja sa Lavom, Škorpijom i Bikom. Rak želi da pomogne i daće vam konkretne predloge u vezi sa nekim poslom koji smatra da bi mogao biti profitabilan i za vas i za njega. Ako radite u velikoj firmi, moguć je poziv za put u inostranstvo.

Rak

Očekujete da se reši vaša finansijska situacija ili da dobijete potvrdu o nečemu što je za vas veoma bitno. Moguće da se radi o poslu u kome bi trebalo, ako se sve bude odvijalo kako treba zaraditi priličnu sumu novca. Nekome je stalo da vas zadrži za sradnika ali pod njegovim uslovima.

Lav

Verujete u osobu koja vam je ponudila saradnju a radi se o nekom ko ima veze sa strancima. Ako budete u prilici da razgovarate otvoreno o svemu što vas opterećuje, bićete na nekoj vrsti dobitka, jer će ta osoba da vam ponudi rešenje koje će biti za vas prava stvar. Moguć susret sa drugom Devicom.

Devica

Osećate se ponosnim na ono što ste uradili i sa velikim entuzijazmom pristupate nekim novim poslovima koji bi mogli biti za vas pravi izbor. U finansijskom pogledu moguće da zavisiti od nekih starijih uglednih osoba, šefa, pretpostavljenog ili ako ste dama, od bračnog partnera u čije prihode nemate pravi uvid.

Vaga

Ne želite da se raspravaljate o onome što vas na neki način opterećuje u toj meri da niste spremni da o tome ni razmišljat niti da razgovarate. Rešeni ste da okrenete novi list i da se pozabavite svojim ličnim problemima i ciljevima na način koji to vama najviše odgovara.

Škorpija

Veliki ste entuzijasta i pomalo porvršni u sagledavanju svoje situacije. Mnogi vam obećavaju pomoć i podržavaju vaše planove. Oslonite se na žene, ma kog pola da ste. U koleginice, posebno u Bika, Vagu ili nekog drugog Strelca možete imati veliko poverenje. Dobijate poziv iz inonstranstva.

Strelac

Trudite se da izvučete maksimum iz saradnje sa Bikom i Rakom i nećete dopustiti da vam promakne bilo šta što oni rade, bilo to dobro ili loše. Planirate proširenje saradnje sa njima ali i sa jednim Jarcem, Ribama ali prema Devici ste uzdržani iako je ponudila saradnju.

Jarac

Nekome je stalo da se sretne sa vama, moguće jednom Raku ili Biku da biste razgovarali o poslu o kome je već bilo reči. Ne pristajete na uslove koje vam daje neko koga u stvari mnogo i ne poštujete. Ako budete spremni da radite sa Vodolijom, moguć je napredak u karijeru, naročito ako ste vi mlađi od njega.

Vodolija

Ne bi trebalo da se opterećujete zahtevima koje pred vas stavlja jedna Vaga ili neki Bik. Moguće da ćete moći da se dogovorite sa jednim Lavom u vezi novim poslom ili sa organizacijom rada na način na koji to vama najviše odgovara. Trebalo bi da se što pre angažujete nanovom poslu.

Ribe

Ne odustajete od svojih planova i imate mogućnost da se istaknete u poslu koji vam može doneti veliku popularnost. Ako budete u prilici da se angažujete na novom poslu u okviru velikog tima saradnika, prihvatite to jer će vrlo brzo vaši kvaliteti izbiti u prvi plan.

Nema komentara

Odgovorite