Dnevni horoskop – 25.12.2012.

- -
0

Ovan

Preispitivanje odnosa može izazvati tužno osećanje danas. Možda shvatate kako pokušavate da popravite jedan koji više ne funkcioniše kako treba. Emocije iz prošlosti koje su stvorile poteškoće mogle bi se sada ponovo pojaviti. Oslobađanje od njih će Vam doneti hrabrost da krenete dalje. Odnosi sa drugima su kao materija i energija. Moguće ih je promeniti, ali ne mogu biti stvoreni ili uništeni. Bilo koji oblik da preuzmu, prava prijateljstva će uvek biti tu.

Bik

Danas možete da ostavite po strani uobičajenu tendenciju da gurate napred bez potrebe za osvrtanjem. Moguće je da ćete preispitati ideje iz prošlosti i sada ih videti u sasvim novom svetlu. Okolnosti će Vas možda naterati da preispitate trenutni posao ili stil života. Možda razmatrate i neke nove poteze. Kontakti sa braćom i sestrama ili možda komšijama sada bi mogli biti obnovljeni. Danas se sve svodi na prilagođavanje.

Blizanci

Danas se sve vrti oko preispitivanja. Snovi ili ambicije od kojih ste odustali sada bi se ponovo mogli pojaviti kao opcija. Možda ćete biti primorani da se suočite sa poteškoćama u Vašoj trenutnoj situaciji. Moguće je da ćete se odlučiti da zatražite uslugu od osobe koju dugo niste videli i čuli. Potrebno je da otplatite stara dugovanja. Ovo je sjajna prilika da spojite razvezane krajeve, završite određene stvari i nastavite dalje.

Rak

Moguće je da ćete danas razmišljati o srećnim i bolnim sećanjima iz detinjstva što bi Vam moglo doneti novo razumevanje kako rana iskustva utiču na Vašu trenutnu situaciju. Neočekivani uvidi bi mogli da donesu novu perspektivu kako za prošlost tako i za budućnost. Možda ćete shvatiti kako trenutni poslovni i privatni pravac nije pravo rešenje za Vas. Ne dozvolite da strah nadvlada Vašu potrebu za promenom.

Lav

Iako se možda osećate veoma udobno u svom okruženju, možda ćete primetiti nepogrešiv signal da je vreme za promene. Ovo može da podrazumeva drugi posao što bi Vam omogućilo da iskoristite veštine i talente koje ste zanemarili. Ne dozvolite da Vas mali, ali neophodni zadaci skrenu sa novog kursa delovanja. Ovo predsavlja vitalnu fazu u Vašem ličnom razvoju.

Devica

Iznenadni finansijski uspeh mogao bi da donese preokret u Vašem načinu života. Razmislite o Vašoj trenutnoj situaciji i razmotrite ostvarivanje starih snova koje ste možda zanemarili. Duhovni ciljevi i interesi mogli bi se promeniti. Moguće je da ćete ostaviti iza sebe stara prijateljstva i započeti nova. Važno je da zapamtite da kada krenete novim putem povratka više nema.

Vaga

Čini se da trošite veći deo svog života služeći drugima. Sada ćete verovatno preispitati svoje „dužnosti“ prema njima. Moguće je da neko iskorišćava Vašu dobrodušnost. Možda osećate potrebu da konačno ispunite svoje želje. Sagledajte objektivno svoju situaciju bez osećaja krivice, tuge ili straha od gubitka prijatelja. Vaša sreća je takođe veoma važna.

Škorpija

Sposobni ste da uvek jasno vidite obe strane situacije. Danas ćete možda osuditi budući pravac delovanja u pogledu prošlosti. Možda ćete testirati prethodne vrednosti i preispitati prošla razmišljanja. Ovo bi Vas moglo dovesti da završetka određenih odnosa ili započinjanja sa novim. Moguće je da će ovo zahtevati i određene napore, ali će postaviti čvrste temelje za budući uspeh.

Strelac

Neko koga poznajete već duže vreme mogao bi nestati iz Vašeg života. Ovo bi Vam moglo doneti osećaj dezorijentisanosti i neusresređenosti. Vaš pogled na istinu, čast, etiku i moral možda zahteva reviziju u svetlu nedavnih događaja. Moguće je da nazirete promenu profesije na horizontu. Veoma je pozitivno to što ste u procesu prevazilaženja svojih ograničenja. U svakom slučaju slušajte šta Vam srce govori.

Jarac

Iako Vam je komunikacija jača strana, danas će Vam možda pričinjavati problem. Možda osećate potrebu za samoposmatranjem, ali otvorena i iskrena diskusija može biti ono što Vam je potrebno sada. Vaša brižno čuvane ideje i vrednosti se menjaju i možda će Vam biti potrebne smernice da „pustite u rad“ svoja nova verovanja. Sleduje Vam potraga za istinom u budućnosti na kojoj ćete svakako želeti da imate društvo.

Vodolija

Stres u vezi zdravlja mogao bi Vas naterati da preispitate svoju trenutnu situaciju, a posebno posao. Moguće je da želite da se osvrnete na svoje veštine i razmotrite kako da ih iskoristite u nekim drugim oblastima. Komunikacija iz udaljenih mesta može doneti nove mogućnosti da sprovedete u delo stare ambicije. Nemojte ih automatski otpisati. Promena se nalazi u vazduhu. Nije mudro da pokušate da je zaustavite.

Ribe

Dete koje čuči u Vama danas bi se moglo pojaviti na površini. Sećanje na prošla dobra vremena izneće na videlo dana Vašu razigranu stranu ličnosti. Možda poželite da se prepustite obliku zabave u kojem ste nekada uživali, ali ste je odavno zanemarili. Usmerite ovu energiju prema deci koja će Vam doneti puno inspiracije. Pričajte im priče iz svog detinjstva ili im pročitajte neku lepu priču. Prepustite se maštanju danas, a sutra ćete se već suočiti sa stvarnošću.

Nema komentara

Odgovorite