Dnevni horoskop – 25.11.2012.

- -
0

Ovan

Mnogo toga počinje da se odvija povoljno po vas. Venera koja vlada astrološkom kućom novca, i partnerskih odnosa ide preko Škorpije što je dobro i za posao ako ste u privatnom bitnisu. Oprezno u saradnji sa strancima ako ide na preporuku Vage.

Bik

Venera i Mars  u dobrom aspektu čine vas veoma poletnim, optimistom i spremnim da se upustite u nove poslove.Vaš optimizam je veći nego prethodnih dana. Moguć je odlazak na kraći put ili ćete planirati neki prijatan susret u većem društvu.

Blizanci

Jupiter  je još uvek u vašem znaku što vas čini sklonim da se bavite poslovima koji vas nervno iscrpljuju. Ipak ne nedostaje vam entuzijazam ali je potrebnoda povratite nervnu stabilnost. Prijao bi vam zajednički put sa partnerom.

Rak

Mesec prelazi preko poslednjih stepeni Ovna i ulazi u Bika što vas čini prilično nervoznim,uz to, retrogradni Merkur koji vlada astrološkom kućom mentalnog stanja čini vas prilično konfuznim u kom pravcu treba da usmerite karijeru i kakvu odluku da donesete.

Lav

I vama najzad nešto kreće osim manjih konflikta u saradnji sa Bikom. Sve ono što je bilo prilično stresno u poslednjih mesec dana sada će se odvijati mnogo lakše. Sunce u Strelcu i Jpiter u Blizancima čine vas veoma ambicoznim. Susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva.

Devica

I dalje ste veoma aktivni i spremni da se uključite u neki veliki posao. Mnogi vam zavide na uspehu ali to takođe nije ništa novo za vas. Oslonite se na savete jednog Raka, Strelca ili nekog  Ovna. Jarcu je potrebna vaša pomoć.Pokušaćete da nešto organizujete što bi moglo da popravi vaš status na poslu.

Vaga

Očekujete neki novac i nervira vas što nikako ne stiže. Budite spremni da se prihvatite bilo kog posla koji bi mogao da vam uveća prihode jer će vam uskoro biti potreban za neke vanredne izdatke. U kolegijalnim odnosima ste i dalje veoma zahtevni i autoritativni.

Škorpija

Pluton, vaš vladalac ide dierktnim hodom preko prvih stepena Jarca, zbog čega su rođeni krajem decembra, avgusta ili aprila za vas potencijalno najbolji saradnici ili vas najboljemogu razumeti. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Bikom, dajte mu to na znanje, ne ustručavajte se.

Strelac

Jupiter, vaš vladalac rerogradnim hodom ide preko astrološke kuće partneskih odnosa što može dovesti do priličnih promena, nekog malo većeg optimizma, naročito ako radite sa strancima. Trebalo bi da se manje nervirate ako vas bude provocirao jedan Blizanac ili neka Devica.

Jarac

Dobro se slažete sa Škorpijom, Vagom ili Bikom koji su inventivni i spremni da se sa vama upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo i saradnja sa iskusnim kolegama su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno. Dopadate se uspešnoj osobi.

Vodolija

Osećate se sjajno u društvu onih koji su vam oduvek bili lojalni ali neke od njih ste nesvesno gurnuli od sebe ne razmišljajući mnogo o tome šta kome treba reći. Budite mnogo racionalniji i poštujte tuđu ličnost.Držite se obećanja, ma o čemu da se radi.

Ribe

Ne odustajete od svojih planova ali ipak uzećete u razmatranje i neku ponudu koja će vam doći nejverovatnije od nekog vatrenog znaka. Ima u vama mnogo više želje za eksperimentisanjem i rizikom nego što to iko može da pretpostavi.

Nema komentara

Odgovorite