Dnevni horoskop – 25.03.2013.

- -
0

Ovan

Jedno ljubavno pismo ili izjava ljubavi bi mogla da vam popravi dan. Zadržite ovakvo pozitivno raspoloženje i kada je u pitanju posao, pre svega zato što ćete mnoge profesionalne obaveze mnogo lakše izvršavati. Komunikacione veštine su vam u punom sjaju. Razmislite da u buduće razvijate vaše retoričke sposobnosti.

Bik

Danas otkrivate neke nove oblike senzualnosti, za koje ranije niste ni znali da posedujete. Pa ipak, intenzivne emocije mogle bi da vas ometu u ispunjavanju profesionalnih obaveza. S obzirom da po ceo dan razmišljate kako da provedete vreme sa voljenom osobom, za vas bi bilo najbolje da se fokusirate na aktuelne zadatke. Ljubavnom zanosu se prepustite uveče.

Blizanci

Ne morate po svaku cenu da budete deo nečijeg života i znate šta se kome dešava u svakom momentu. Danas se previše mešate u tuđu intimu i iznosite svoje mišljenje i kada vam ga niko nije zatražio. Probajte da usmerite energiju na nešto kreativno i produktivno. Ovaj dan je odličan za hobije i kreativan rad.

Rak

U poslednje vreme pomalo idealizujete vašeg partnera i u tome nema ništa loše. Problem nastaje kada njegove potrebe stavljate ispred vaših. Jedna poslovna obaveza zahteva vašu punu pažnju. Nađite vremena za druženje sa prijateljima koje ste, pomalo, u poslednje vreme zapostavili.

Lav

Razmišljate da se pridružite grupi ljudi sa kojom ste na neki način duhovno povezani. Potrebno vam je malo mira i tišine da povratite unutrašnji mir. Želite da se pripremite za neke događaje večeras i nećete da vam išta pokvari raspoloženje. Pribeležite sve misli i osećanja.

Devica

Poslovni i finansijski uspeh je ono čemu danas možete da se nadate. Nakon perioda mukotrpnog rada, rezultati su konačno vidljivi. Takođe, sledi vam i priznanje naderđenih koji su primetili vaše napore. Ovo je odličan razlog da večeras izađete i proslavit sa vama dragim ljudima.

Vaga

Rad na nekom složenom projektu zahteva malo istraživanja. Moguće je da ćete dobar deo vremena provesti u biblioteci ili za internetom. Ovo je nešto u čemu inače veoma uživate, tako da vam pripreme neće teško pasti. Inspiracija koju posedujete će potrajati i u narednom periodu.

Škorpija

Priliv finansija podiže vam samopouzdanje i osećaj sopstvene važnosti. S druge strane, na polju ljubavi vam fali malo razumevanja za voljeno biće. Moguće je da vam danas posao oduzima previše vremena i energije, pa ne možete da se fokusirate na druge aspekte života. Pokušajte da odredite prioritete.

Strelac

Prezadovoljni ste aktuelnom vezom i toliko opijeni ljubavlju da ćete uskoro poželeti da stupite u brak. Sa partnerom ste postigli visok stepen razumevanja potreba onog drugog, a takođe i tolerancije. kada je reč isključivo o vama, ne bi bilo loše da poradite na fizičkoj kondiciji. Danas bi vam prijala šetnja u prirodi.

Jarac

Biti na usluzi drugima je ono što vam predstoji ovoga dana. Moraćete da zanemarite vlastite potrebe i posvetite se nekome u vašoj neposrednoj okolini. Najverovatnije je u pitanju član porodice koji je zapao u finansijske probleme. Za početak, pomozite mu tako što ćete saslušati šta ima da vam kaže.

Vodolija

Dve glavne stvari za vas danas su romantika i kretivni rad. Mogli biste da napravite nešto voljenom biću što bi ga izuzetno moglo obradovati. Poseta jednog rođaka iz inostranstva popravlja vam finansijsku situaciju. Pored toga, neizmerno ćete mu se obradovati, s obzirom da je proteklo previše vremena od vašeg poslednjeg susreta.

Ribe

Danas vas najverovatnije očekuje selidba, ili vaša ili nekoga u vašoj okolini. Zbog ovoga ćete biti pod stresom, jer ste neko ko teško menja ustaljene navike. Nastojte da na ovo gledate kao na pozitivnu promenu. Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, samo ne bi bilo loše da obratite pažnju na količinu hrane koju konzumirate.

Nema komentara

Odgovorite