Dnevni horoskop – 24.12.2012.

- -
0

Ovan

Ako Vaš život izgleda neuredno, pokušajte da ga promenite. Ne odlažite to više. Čini se kao da Vas životni tempo usmerava u hiljade različitih pravaca odjednom, a Vi više volite da živite u miru i tišini. Veoma je moguće da napravite tako dramatičnu promenu. Iskoristite svoju veliku moć prilagodljivosti.

Bik

Ne volite da budete osujećeni. Niste u stanju da mirno čekate dok ne ostvarite svoje ciljeve. Povremeno je potrebno uraditi neprijatne zadatke pre nego što dobijete priliku da uživate u sebi. Ovo je i danas slučaj. Srećom, današnji dan će biti miran sa periodima koncentrisanog napora. Sada je pravi momenat da se pripremite za budućnost.

Blizanci

Da li je ovo dan kada ćete sresti nekog novog? Svakako da je ovo veoma moguće. Astralni aspekti će Vam u mnogome olakšati. S obzirom na predivnu energiju koju posedujete u ovom trenutku, neko fascinantan je verovatno privučen Vama. Iskoristite ovaj divan dan. Čini se da je baš skrojen za Vas.

Rak

Možete očekivati miran i efikasan dan. Koji god projekat da ste pokrenuli u svom poslovnom ili privatnom životu trebalo bi da poprima zanimljiv oblik. Malo po malo i neizvesnost će nestati. Imajte poverenja u ovaj period jer trenutno radi u Vašu korist.

Lav

Ozbiljan dan je pred Vama. Možda se osećate pomalo usamljeno iz razloga što su svi oko Vas koncentrisani na svoje potrebe u tišini i izolaciji. Ipak uživaćete u večernjim časovima nakon što rešite neke probleme i puno toga uradite. Na kraju, ovo će biti vrlo pozitivan dan za Vas jedan od onih koji ćete završiti uz veliki osećaj ponosa.

Devica

Spremni ste da razjasnite, popravite i sredite svoje odnose kao nikada ranije. Puno toga treba da se uradi, ali na kraju, Vaši odnosi će poprimiti potpuno drugačiji oblik. Danas će, na primer, neko iz grupe podržati Vaše ideje. Nalazite se u procesu promena. Sve osobe kojima je stalo do Vas će Vam pružiti podršku.

Vaga

Čak i velike reke su napravljene od jedne jedine kapi vode. Ne nedostaje Vam prilika trenutno u Vašem životu. Ovo je sjajna prilika da se pozabavite kako svojim ličnim tako i poslovnim životom. Nikada se niste ustručavali od napornog rada. Dan ćete završiti uz veliki osećaj zadovoljstva koji proizilazi iz dobro obavljenog posla. Čestitamo.

Škorpija

Da li ste duboko zadovoljni svojim ljubavnim životom? Određeni aspekti će Vas pogurati da napravite zalihe i razvijete neka rešenja ukoliko je potrebno. Veliki problem mogao bi biti Vaša posesivnost. Pokušajte da eksperimentišete. Dozvolite svom partneru više slobode. Ovo će Vam se možda učiniti rizično, ali budite sigurni da nije. Popustite malo konce koje držite u svojim rukama.

Strelac

Ljubav prema nekome ne znači nužno da Vas ta osoba neće jednog dana napustiti. Bilo bi poželjno da pružite svoju ljubav otvoreno i bez ustezanja. Ukoliko uvek od partnera tražite garancije i zaštitu, shvatićete da Vam nedostaje poverenja. Kao odgovor na ovo ni Vam se neće verovati. Ovo je začarani krug. Jedini izlaz je da bezuslovno poklonite svoje srce određenoj osobi.

Jarac

Naglašeno astrološko polje javnosti, ali i vaše ličnosti omogućava vam da se postavite tako da uspevate da se dogovorite ili možda pre da nekom nametnete mišljenje, naročito ako se radi o Raku ili Biku.Sa Ovnom možete postići sporazum o onome što vas najviše opterećuje ili o čemu najviše razmišljate.

Vodolija

Očekujte da ćete danas biti skloni razmišljanju. Ovo će Vam pomoći da uvidite kako se zaista osećate iznutra što niste imali vremena da uradite u poslednje vreme. Nalazite se u periodu oslobađanja od tereta da uvek morate obaviti svoje „dužnosti“. Čudo nad čudima, konačno ćete shvatiti da ne možete raditi sve vreme. Napravite pauzu, neće Vam škoditi.

Ribe

Stari strahovi i snovi će danas biti na dnevnom redu. Da li želite da se bavite umetnošću? Da li ste sigurni? Ako ste umetnik, da li želite da budete poznati ili bogati? Budite oprezni prilikom sanjarenja, jer bi Vas to moglo ometati da uživate u životu. Ne bežite od života, živite ga. Prihvatanje onoga što već imate će Vam doneti isto zadovoljstvo kao i da ste bogatiji i poznatiji.

Nema komentara

Odgovorite