Dnevni horoskop – 24.11.2012.

- -
0

Ovan

Situacija u vezi sa inostranstvom postaje značajno drugačija za martovske Ovnove i to treba iskoristiti. Što se finansija tiče, takođe dolazi do nekakvog preokreta ili ćete biti pred velikim izazovom da li da novac uložite unov posao ili ne. Igrajte igre na sreću.

Bik

Odličan dan za pregovore o novom poslu ali ne i za potpisivanje ugovora, bilo kakav definitivan dogovor.Uspevate da prozrete nečije namere i to vas spašava od mogućnosti da donesete pogrešnu odluku. Trudite se da vas niko ne omete u izvršenju vaših planova.

Blizanci

Spremni ste za svaku vrstu nesmotrenosti koja se može po vas loše odraziti, naročito ako buedete u afektu pričali ono što mislite a trebalo bi da prećutite. Neko vas uspešno provocira da bi vas izazvao na verbalni „dvoboj“. Izbegnite raspravu sa Strelcem, Rakom, Devicom.

Rak

Ostajete dosledni sebi i ma šta vam ko pričao vi se čvrsto držite svog stava jer ste ubeđeni da ste u pravu. Ako vam se javi jedan Lav ili Strelac, verovatno ćete pristati da sa njima razgovarate o nekim novim poslovnim mogućnostima a intimno se nadate da će vam se javiti Blizanci ili Škorpija.

Lav

Preterano ste aktivni ali ne u okviru delatnosti koje bi mogle da vam donesu najbolji profit. Trudite se da nađete način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa Devicom i Škorpijom i nadate se da će vam jedan Ovan u tome pomoći. Dobro bi vam došla saradnja sa Rakom koji dobro poznaje sve vaše slabosti.

Devica

Merkur u retrogradnom hodu vas čini nedovoljno strpljivim a imate i objektivnih razloga da se nervirate. Ipak, bolje bi bilo kada biste svoje misli skrenuli u nekom drugom pravcu i potražili društvo onih sa kojima vam je uvek prijatno. Bik i Škorpija mogu pokazati solidarnost sa vama.

Vaga

Danas dobrom taktikom možete postići mnogo čak i u razgovorima sa onima koji vam uvek malo kontriraju ili prave neku vrstu problema. Osećate veliku potrebu da izrazite svoj stav, svoje emocije i svoje talnete. Ako vam se javi jedan Lav, prihvatićete ponudu, bez obzira na uslove.

Škorpija

Dobijate mogućnost da se dogovorite sa jednim Strelcem u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno. Ako vam se javi Vodolija, verovatno ćete poželeti da se sretnete sa njom. Nekome je stalo da se sa vama o svemu dogovri, posebno u vezi sa novcem.Ne pristajte na uslove koji vam ne odgovaraju.

Strelac

Osećate se i dalje egzaltirano ali kao u nekoj vrsti opasnosti. Svesni ste da vas mnogi kritikuju, neki vam kažu u lice a neki vama iza leđa da vam se ne bi zamerili. Ako prema nekom niste ispali fer i sledite samo svoje impulse rukovođeni mišlju da treba uzeti sve od života što možete,predstoji rasprava.

Jarac

Strpite se dok Mesec ne izađe iz Ovna jer vas ovaj tranzit direktno „gađa“ u sve osetljive tačke vaše duše. Ništa što zastupate kao principi, pravilo, etičku normu, drugi ne prihvataju i što je najgore po vas radi se o vama bliskim osobama od kojih očekujete drugačiji stav.

Vodolija

Osećate veliku potrebu da se izrazite na pravi način, da možda pokažete neke svoje talente i ako vam se pruži takva prilika, nemojte oklevati jer vam je tranzit Sunca naklonjen. Neko podržava vašu karijeru, moguće Blizanci i Lav. Računate da ćete imati i malo sreće u onome što radite.

Ribe

Dobićete poziv da se pojavite negde gde vas ne poznaju dobro ali gde se vi osećate prijatno. Moguće da se radi o nekom novom radnom mestu na kome biste mogli da se istaknete. Ne bi trebalo da se previše oslanjate na svoju intuiciju jer vam neće biti dobar vodič, naročito kada je u pitanju saradnja sa Strelcem ili Lavom.

Nema komentara

Odgovorite