Dnevni horoskop – 24.02.2013.

- -
0

Ovan

Zadatak, verovatno vezan za posao ili vašu ličnu satisfakciju, će učiniti da napredujete više nego što očekujete. Vi radite veoma vredno i verovatno se osećate umorno i utučeno, zbog toga što trenutno ne vidite nikakve rezultate. Ne brinite, uskoro će se pojaviti nagrada za vaš trud i ulaganje u poslednje vreme.

Bik

Neko, verovatno osoba koja se trenutno nalazi u vašoj grupi ili okruženju, će danas zatražiti neku pomoć od vas. Vi verovatno nećete biti u mogućnosti da pomognete, s obzirom na to da imate svoje planove. Ne plašite se da kažete ne. Vi imate dovoljno svojih obaveza i problema i niko nema prava da se zbog toga ljuti na vas.

Blizanci

Vrlo je moguće da ćete biti pod snažnim uticajem sna u prvom delu dana. Napredak u karijeri je pravo ispred vas i moguće je da ćete puno vremena morati da provedete na poslu. Zbog toga ćete verovatno zanemariti svoje obaveze kod kuće ili emocionalnog partnera. Najbolje bi bilo da u večernjim časovima ostanete kod kuće.

Rak

Danas bi do vas mogle doći izuzetno depresivne informacije i to izdaleka. Verovatno je upitanju loša vest vezana za nekog vašeg starog prijatelja ili za značajnu osobu iz vaše prošlosti. Ne dozvolite da to previše negativno utiče na vas. Postoje stvari koje vi ne možete da promenite. Zato se opustite. Sutra će sve biti bolje.

Lav

Vi ste u poslednje vreme vredno radili kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju. Vi ste veoma blizu željenog cilja, ali je vrlo verovatno da ćete danas naići na brojne prepreke. Nemojte paničiti, jer je to sasvim normalno na putu za uspeh. Dajte sve od sebe da to prevaziđete i nemojte odustajati. Uskoro vam sleduje zaslužena nagrada.

Devica

Vaš emotivni partner treba malo podrške. Potrudite se da nađete način da ga oraspoložite. Danas biste se mogli suočiti sa mnogo poziva za druženje i zabavu i nećete biti u mogućnosti da se svima podjednako posvetite. Pokušajte da odredite prioritete. Jedan od poziva će biti vezan za vaš posao, njega ne biste smeli da propustite.

Vaga

Danas bi vam odgovarala poseta dragih ljudi koji bi se kod vas zadržali neko vreme. Briga oko nekih nedovršenih poslova je ono što vas prilično opterećuje – nađite načina da se opustite. Sagledajte situaciju iz svakog ugla i nastojte da budete što više objektivni. Nakon obavljenog posla, zaslužili ste da se nečim počastite.

Škorpija

Jedan blizak prijatelj ili član porodice muškog pola je zapao u loše raspoloženje i traži vaš savet ili pomoć. Neki dugoročni ciljevi na kojima vredno radite će morati da budu stavljeni po strani. Ne dozvolite da vam to pokvari dan. Takođe, nikako ne dozvolite da vas okupiraju negativne misli. Situacija je privremena.

Strelac

Iznenadna poseta kolega sa posla nije ono čemu se danas nadate, ali šta se mora nije teško. Ako se brinete da li ćete ostaviti dobar utisak, najbitnije je da budete staloženi – sve će proteći u najboljem redu. Obaveze nekih članova porodice se odvijaju po njihovim planovima, tako da ni oko toga ne morate da brinete. Ovaj dan će proteći bez neprijatnosti bilo koje vrste.

Jarac

Neke obaveze zahtevaju vašu posvećenost, a vi nailazite na mnogobrojne prepreke na putu njihovog izvršenja. Odnose se na vaš poslovni ili emotivni život. Najverovatnije problem leži u lošoj komunikaciji. Poruke ne stižu na željenu adresu i veoma često su pogrešno protumačene. Kada nastupi ovakav dan, najbitnije je zadržati staloženost.

Vodolija

Danas ćete mnogo razmišljati o nedavnom poslovnom uspehu ili prilivu novca i zanimaće vas koliko će ta situacija da potraje. Nema razloga za paniku. Ukoliko budete postupali kao i do sada, nema razloga da se bilo šta promeni. Meditacija ili odlazak u spa centar bi vam mogao biti od velike koristi. Nastojte da povratite unutrašnji mir i optimizam.

Ribe

Posao koji trenutno radite, svakako vam omogućuje profesionalni napredak, ali vas isto tako odvaja od voljene osobe i stvara emocionalnu tenziju. Vrlo je mguće da ćete se osećati loše, jer nećete znati kako da zadovoljite i jednu i drugu stranu. Pokušajte bolje da organizujete vreme. Preko dana radite, a u večernjim satima dajte sve od sebe da se posvetite emocionalnom životu.

Nema komentara

Odgovorite