Dnevni horoskop – 24.01.2013.

- -
0

Ovan

Mnogi misle da se inatite a vi ste samo principijelni. U prepodnevnim satima trebalo bi da se čujete sa Jarcem, Škorpijom ili Bikom oko nastavka saradnje. Znate dobro šta bi bilo za vas najpraktičnije rešenje. Moguć je surset sa Vagom na javnom mestu.

Bik

Ostajete dosledni sebi i svojim stavovima a u tome vas podržavaju saradnici rođeni u znaku Raka, Bika, Jarca i Škorpije. Da bi vaša karijera krenula uzlaznim tokom, potrebno je da napravite kompromis sa Vodolijom ili Ovnom a vi to najverovatnije ne želite.

Blizanci

Trudite se da niko ne primeti da vas jedna situacija u priličnoj meri iscrpljuje čak iako se radi o nečemu što je za vas veoma pozitivno. Čak i ako sebe smatrate uspešnim, ne zadovoljavate se time, trudite se da prevaziđete samog sebe.

Rak

Ulazak Meseca u vaš znak u fazi punjenja može biti dobar nagoveštaj svega onoga što vas čeka u narednih nekoliko dana. Mnogi misle da bi trebalo da iskoristite mogućnosti koje su vam se ukazale na poslovnom planu o čemu ste dugo razmišljali ili ste time bili opterećeni.

Lav

Pozicija Meseca u Raku može aktivirati kod onih senzibilnijih predstavnika vašeg znaka potrebu za detaljnom analizom situacije u kojoj se nalazite, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu. Naglašen znak Jarca potencira dobru saradnju sa osobama koje su starije od vas.

Devica

Ne želite da se previše opterećujete onim što se o vama priča, važno vam je da na najlakši i najpraktičniji način rešite dilemu u vezi sa nekretninama, ulaganjem novca ili otplatom nekog duga. Spremni ste da prihvatite savet jednog Bika ili Riba.

Vaga

Dobri odnosi sa osobama koje su prisutne u javnosti znače vam mnogo, naročito ako se radi o onima koji pokušavaju da vas nagovore na neki zajednički biznis. Trudite se da ostavite što je moguće bolji utisak na jednog Bika, Jarca ili Škorpiju.

Škorpija

Ulazak Mesec u znak Raka u fazi punjenja, kao i prošlog meseca donosi neke nove mogućnosti za proširenje saradnje, naročito sa osobama koje žive u inostranstvu. Mlađe žene, ma kog pola da ste, najbolji su saradnici, naročito ako se radi o predstavnicima vodenih znakova.

Strelac

Poslovni partner može danas kao najvažniji momenat u vašojsaradnji istaći potrebu za jasno definisanim finansijskim odnosima. Spremni ste da pređete preko nečega što vam ne odgovara samo da bi se saradnja nastavila. Ne uzimajte za ozbiljno ono što vam priča jedan Rak.

Jarac

Velika ste podrška kolegama ali i oni vama. Decembarski Jarci mogu da se u potpunosti oslone na jednu Ribu ili nekog Bika a oni koji pokušavaju da započnu privatan biznis, bilo bi dobro da potraže savet od Vodolije, Jarca ili Škorpije.

Vodolija

Uvereni ste da imate više neprijatelja nego što to izgleda. Astrološko polje tajnih neprijatelja je opterećeno Venerom i Plutonom zbog čega mnogi zaista nisu iskreni ali ne da bi vam naudili nego da bi sebe sačuvali nerviranja ako bi vam rekli istinu u lice.

Ribe

Očekujete podršku od uticajenih osoba ali manje više osim jednog Jarca i poneke Škorpije, nemate baš mnogo dobrih prijatelja kojima možete poveriti svoje probleme. Ne ulazite u nepotrebne rasprave jer su naglašena astrološka polja javnosti i tajnih neprijatelja.

Nema komentara

Odgovorite