Dnevni horoskop – 23.11.2012.

- -
0

Ovan

Situacija u vezi sa inostranstvom postaje značajno drugačija za martovske Ovnove i to treba iskoristiti. Što se finansija tiče, takođe dolazi do nekakvog preokreta ili ćete biti pred velikim izazovom da li da novac uložite unov posao ili ne. Igrajte igre na sreću.

Bik

Verujete u mogućnost ponovonog viđenja sa nekim ko vam je obećao zajedničku saradnju a zatim se na izvesno vreme povukao. Saradnja sa Bikom, Vagom ili Škorpijom može biti naporna ali prava opasnost leži u poslu sa Blizancima.

Blizanci

Razmišljate o ulaganju novca i najbitnije vam je da tako sredite svoje poslove da nikome ništa ne dugujete a da ipak izvučete maksimum iz neke situacije u kojoj ste se našli i u kojoj imate obaveze prema vama bliskim osobama. Potreban vam je savet člana porodice.

Rak

Niste sigurni da li da imate poverenja u Bika ili Devicu iako su do sada više puta dokazali svoju lojalnost. Bilo bi dobro kada biste poslušali savet jedne Vage ili Jarca, Škorpije, naročito ako ste rođeni krajem juna.

Lav

Ne bi bilo dobro da zatežete odnos sa ukućanima ili sa pretpostavljenima naročito ako radite u privatnoj firmi jer će se to loše odraziti na vaše finansije. Nekome je potrebno da sa vama o svemu iskreno razgovara a vi to izbegavate. Dobro se slažete sa Vodolijom i Strelcem.

Devica

Želite da se dogovorite sa Ribama ili Jarcem oko nečega što vas u priličnoj meri opterećuje, naročito ako ste rođeni krajem znaka. Ne uspevate da vladate situacijom koja vas i u emotivnom smislu u priličnoj meri čini nestabilnim. Potrebno je da napravite bar nekakvu promenu u svom životu.

Vaga

Ulazak Venere u Škorpiju i Meseca u Ovna donosi neku vrstu popularnosti i veze sa onima koji su veoma uticajni i koji će vam doneti neke lepe vesti. Moguće da se tiče novih poslova ili uvećanja prihoda, proširenja saradnje sa strancima.

Škorpija

Venera u vašem znaku na prvom stepenu ponaša se kao Venera u Ovnu, strastveno, impulsino i nepromišljeno. Tako i vi, podstaknuti nekim svojim ambicija i naročit ako se osećate prozvanim ili isprovociranim možete uraditi nešto što nije dobro za vaš imidž.

Strelac

Osećate se prilično iscrpljenim, nesigurnim a ipak, svojeglavi ste i ne dozvoljavate nikom da vam da savet. Ako želite da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i koga ste oduvek uvažavali, pružiće vam se prilika, naročito ako se radi o ženskoj osobi kojoj možete da se poverite.

Jarac

Prijatelji vam pružaju podršku,naročito ako ste decembarski Jarac i to u vezi sa nečim što je za vas i te kako bitno. Moguć je poziv za proširenje saradnje sa onima koji su vam nekada već pružili priliku da uspete u poslu koji sada radite i razmislite dobro pre nego što date odgovor.

Vodolija

Moguće da se kajete zbog situacije koja vam je svojevremeno izmakla kontroli a tiče se kako finansijskog tako i emotivnog odnosa sa nekim ko vam je u priličnoj meri poremetio planove. Sada ste na putu da sredite svoj odnos i sa sradnicima i sa onima na koje računate ubuduće.

Ribe

Verujete da vam je potrebno mnogo više energije nego što ste voljni da je uložite u posao za koji niste sigurni da će biti profitabilan a moguće da se tiče finansija ili privatnog biznisa. Mesec u Ovnu nad Uranom podstiče kod vas buntovan duh ali donosi i nepromišljenje postupke.

Nema komentara

Odgovorite