Dnevni horoskop – 22.11.2012.

- -
0

Ovan

Nemojte po svaku cenu praviti dogovor sa Ribama, Devicom,Blizancima ili Škorpijom, posebno ne u vezi sa poslom za koji nemate jasnu predstavu kako bi izgledao u finansijskom smislu. Moguće da će neko od onih koji treba da sa vama pregovaraju, odustati.

Bik

Raduje vas pomisao da biste mogli obnoviti odnose sa nekadašnjim saradnicima a ako ste dama Bik, sa saradnicom sa kojom ste bili u izuzetno dobrim odnosima. Trudite se da svoj posao radite što je moguće bolje ali mnogi kao da nisu svesni da bi trebalo da vas povremeno i pohvale.

Blizanci

Osećate se prilično nemoćnim da organizujete svoj život tako da u njemu ostane dovoljno prostora za sve aktivnosti. Radite kao da vas neko tera da izgarate do krajnjih granica svojih mogućnosti. Trebalo bi da imate vremena i za društveni život ili za porodična okupljanja.

Rak

Mesec u Ribama odgovara svojom pozicijom onima koji su rođeni u trećoj dekadi znaka. Ako mislite da možete da zavrište sve poslove samostalno, uradite to što pre, inače, biće vam potrebna pomoć, moguće osobe koja dobro govori strane jezike ili često putuje u inostranstvo.

Lav

Nezadovoljni ste i to otvoreno pokazujete a ma šta vam ko govorio ili činio, vi se ponašate prilično mrzovoljno. Pokušajte da imate razumevanja i za tuđe brige i slabosti, previše ste okupirani samo svojim ambicijama. Ne uvažavate mišljenje Blizanaca.

Devica

Trudite se da date sve od sebe da bi ono što radite drugi primetili kao vredno njihove pažnje. Svojim iskrenim stavom često odbijate ljude od sebe jer misle da ih kritikujete. Dobićete ponudu, prilično nejasnu u vezi sa finansijskim aranžmanom.

Vaga

Niste baš sjajan sagovornik,više biste voleli da vas svi ostave na miru i da možete da radite ono što želite, na način na koji vi to najbolje umete.Ako imate ikakve veze sa medijima ili umetnošću, možete dobiti poziv koji će vas oduševiti. Moguć je poziiv od Ovna ili Strelca.

Škorpija

Prilično naivno sagledavate jedan problem koji bi mogao da postane ozbiljniji ako mu ne poklonite dovoljno pažnje. Mlađi saradnik, osoba u znaku Blizanaca ili Device, pokušava da sa vama uspostavi komunikaciju na način koji vama trenutno odgovara.

Strelac

Uspevate da postignete dogovor sa kolegama, naročito sa koleginicama koje su vam oduvek bile odane, naročito ako ste gospodin Strelac.Ovan se pokazuje kao veoma inventivan i odan, preduzimljiv saradnik koji vam daje podstrek kada malo posustanete u svom entuzijazmu.

Jarac

Odgovara vam pozicija Meseca u Ribama jer vas čini omiljenim u društvu a to vam je veoma bitno. Vaše kretivne i spisatljeske ili muzičke sposobnosti dolaze do punog izražaja. Ne želite da iko pomisli da niste spremni da mu izađete u susret, činite to, čak i kada je na vašu štetu.

Vodolija

Spremni ste da mnogo i naporno radite da biste svima dokazali u kojoj meri greše kada vas kritikuju da ne vodite život koji bi trebalo ili da premalo vremena posvećujete karijeri. Vaši planovi u vezi sa poslom su nerealni ako ne organizujete drugačije svoj život.

Ribe

Verujete da ćete uspeti u onome što želite ali sama želja ili motivacija nisu dovoljni. Potrebno je da se maksimlano potrudite da uradite nešto i za sebe lično, moguće da se odlučite u vezi sa budućim poslovim, čime ćete se baviti i čemu ćete dati prioritet.

Nema komentara

Odgovorite