Dnevni horoskop – 22.02.2013.

- -
0

Ovan

Dan je idealan da se posvetite edukaciji i istraživanju svega onoga što vas privatno interesuje. Opskrbite se literaturom i ne ustručavajte se da zamolite nekog ko je stručan da sa vama podeli znanje. Jedna poslovna prilika će vam se činiti prilično primamljiva, ali dobro razmislite pre nego što je prihvatite. Moguće je da stvari uopšte nisu onakve kakve trenutno izgledaju.

Bik

Osećate pad u energiji i rezervisaniji ste nego inače. Neko vam je zasigurno pokvario raspoloženje, ali ne dozvolite da vas to i dalje pogađa. Pred vama je mnogo obaveza koje zahtevaju vašu punu pažnju. Saberite misli, razmišljajte pozitivno i prionite na posao. Bićete zadovoljni kada vidite da vam je za sve bilo potrebno manje energije nego što ste isprva mislili.

Blizanci

Iskoristite ovaj dan da poradite na nekim emocijama koje se otimaju kontroli. Za trenutak prestanite da dramatizujete situaciju i porazmislite o vašem unutarnjem biću. Ako se i dalje zavaravate da je sa vašim ponašanjem sve u najboljem redu, vreme je da budete iskreni prema sebi. Vratite se u realnost, pre nego što osetite posledice.

Rak

Smireni ste i zadovoljni u vlastitoj koži. Danas gotovo da niko i ništa ne može da vam pokvari raspoloženje. Sve se odvija baš onako kako ste zamislili i zaista nema razloga da se osećate drugačije. Očekujte lepe vesti iz inostranstva, moguće je da se odnose na neko nasledstvo. Uveče nađite vremena za druženje sa prijateljima.

Lav

Jedan član porodice donosi dobre vesti. One se odnose na nešto što ima veze sa poslom koji se bavi. Bićete iskreno radosni zbog njegovog uspeha. Pažljivo slušajte šta govori i primenite nešto od njegovih saveta u vlastitom poslu. Moguće je da ćete nakon ovog dana na neke stvari gledati iz sasvim drugačije perspektive.

Devica

Neko ili nešto u vama budi borbeni duh i nagoni vas da odlučno stupite u akciju. Spremni ste za velika dela i imate želju da menjate svet. Za početak, raspitajte se u vašem kraju kome je pomoć potrebna. Ne bi bilo loše da pristupite nekoj humanitarnoj organizaciji. Krenite malim koracima u velika osvajanja. Doživećete veliku satisfakciju.

Vaga

Poželjno bi bilo da završite većinu obaveza koje su na današnjem meniju, jer vas predveče čeka jedno lepo putovanje. To ne mora obavezno biti neka daleka destinacija, može biti izlet u obližnje mesto koje odavno niste posetili. Neka vam se pridruže prijatelji ili voljeno biće. Pred vama je dan ispunjen dobrom zabavom i smehom.

Škorpija

Danas ste konzervativniji nego inače, ali nećete to da priznate. Očekuju vas nesporazumi sa bliskim ljudima, upravo zbog vašeg ponašanja na koje nisu navikli. Branićete neke stavove u koje ni sami iskreno ne verujete. I sami ćete se kasnije čuditi šta vam bi da tako odreagujete. Neko će zaslužiti da mu/joj se izvinete.

Strelac

Pred vama je jedan veoma povoljan dan. Imate snage i volje da se uhvatite u koštac sa svim izazovima i obavezama. Veoma ste disciplinovani kada je posao u pitanju i svesni ste šta su vam prioriteti. S obzirom da nećete imati naglašene emocije, bićete u prilici da posmatrate stvari iz neutralnog ugla. Drugi bi mogli da se oslone na vaš sud.

Jarac

Konzervativna atmosfera oko vas nikako ne ide zajedno sa vašom pomalo divljom prirodom. Ovo može značiti da ste vi osoba kojoj generalno treba malo discipline, ali i da ostatak sveta shvata život previše ozbiljno. Ono što je vama zaista potrebno je osećaj odgovornosti i malo više posvećenosti na radnom mestu, a u slobodno vreme gajite vašu radoznalost i detinju neiskvarenost.

Vodolija

Nešto vas spušta na zemlju i vraća u realnost. Nečije mišljenje vam “otvara oči” i budi vas iz zanosa u koji ste upali. Ovo ne mora da bude ništa loše, naprotiv. Bićete veoma zadovoljni što ste uspeli da stavite emocije pod kontrolu. Konačno počinjete da tretirate sebe onako kako zaslužujete. A takođe i ljude oko vas.

Ribe

Iznenadna poseta rođaka ili prijatelja vam danas potpuno remeti planove. Moraćete da nađete vremena da im se posvetite, a to bi moglo i da vam izazove neplanirani trošak. Pa ipak, mnogo ćete se obradovati jer je prošlo prilično vremena od vašeg poslednjeg susreta. Imate toliko toga da ispričate jedni drugima. Potrudite se da nadoknadite sve propušteno.

Nema komentara

Odgovorite