Dnevni horoskop – 21.11.2012.

- -
0

Ovan

Prilično  ste nestrpljivi da počnete posao što pre. Dvoumite se između dva podjednako unosna posla ali vas pozicija Marsa čini prilično nestrpljivim i prilično energičnim. Ako vaš posao ima veze sa uniformom, na putu ste da nađete ono što vam odgovara. Ne možete da nađete zajednički jezik sa Škorpijom.

Bik

Dobro bi vam prijao razgovor sa nekim ko je mnogo iskusniji, moguće i stariji. Ako ste dama Bik, potražite savet od kolege Bika, Vage, Škorpije ili Jarca jer bi mogli da vam daju korisne savete.Moguće da imate mnogo planova u vezi sa novim poslovima. Ribe vas u svemu podržavaju.

Blizanci

Ne dopuštate nikome da vam nametne svoje mišljenje a to je naročito izraženo u saradnji sa Ribama. Trudite se sve uradite po svome ali to može ispati loše po vas jer niste spremni na kompromise i imate otpor prema autoritetima.Previše vas okupiraju pitanja u vezi sa porodicom.

Rak

Ako ste mladi i ambiciozni, bavite se umetnošću ili nekom kreativnom delatnošću, neko će uočiti vaše kvalitete. Bićete spremni da se sretnete sa nekim koga ste verovatno u poslednje vreme izbegavali. Dobićete ponudu za nov posao, moguće od jednog Bika ili Raka. Škorpija računa na vas.

Lav

Niste sigurni kakva će biti reakcija nekog ko računa na vas a vi ga zanemarujuete. Ako imate podršku Vage ili Strelca verovatno ćete krenuti u nove poslove. Pokušajte da se ne nervirate zbog onoga što čujete na svoj račun.Bilo bi dobro da se ne nervirate  zbog odlaganja posla.

Devica

Ostajete dosledni svojim planovima a u tome vam pomažu Ribe, Jarac, Škorpija, Bik. Mnogi žele da vam izađu u susret po nekim važnim pitanjima jer su uvereni da bez njih ne možete da završite poslove. Moguća povoljna vest o novcu. Dobijate poziv za razgovor od šefa.

Vaga

Pomalo vas hvata panika u vezi sa nečim što biste mogli dobro organizovati i odraditi kada ne biste bili u vremenskom tesnacu. Ako se radi o nekom novom poslu, napravite listu prioriteta i nemojte da dozvolite da vas bilo ko omete u izvršenju planova.

Škorpija

Mogli biste napraviti nepotrebne troškove ali vas kao da raduje kada nekome učinite neki poklon, mooguće veoma skupocen. S druge strane predstoji vam dobra poslovna ponuda od nekoga na koga niste računali i mogućnost dobitka u igrama na sreću.Dobro se slažete sa Ribama i Rakom.

Strelac

Pokušavate da se ne nervirate oko problema koji se ne tiču vas lično već članova vaše porodice. Moguće da mislite da oni vas ne razumeju dobro i da vam ne daju dovoljno podstreka za ono što vi želite. Ako radite u velikoj firmi, moraćete da se prilagodite tempu koji vam u suštini odgovara.

Jarac

Veoma ste ambiciozni od kako je Mars ušao u vaš znak. Ostajete dosledni sebi i pored toga što vam mnogo ukazuju na greške ili na polaganje pažnje nečemu što nije vredno ni vašeg nerviranja ni vremena.Nemojte oklevati da se obratite osobi kojoj ste se možda svojevremeno zamerili.

Vodolija

Ne ulazite u polemiku sa onima za koje niste sigurni da li su vam dobronamerni, naprotiv, svesni ste da vam  često svesno prave probleme.Ako pokušate da se dogovorite sa  Rakom ili Bikom oko novog posla, moraćete da budete popustljivi. To vam neće teško pasti ako ste rođeni pred kraj znaka.

Ribe

Osećate se dobro u društvu osoba koje su  slične vama ili ćete danas u društvu bliskih saradnika razmenjivati ideje koje će doneti nešto dobro.Nekome je veoma stalo da se sretne sa vama da bi vam najverovatnije predložio nov posao u četiri oka.  Mogući dobici iz inostranstva na koje ne računate.

Nema komentara

Odgovorite